Кохання, якого не було: Катя Осадча розповіла, чому наважилася піти від чоловіка і які стосунки в них тепер

Знаменита українська телеведуча розповіла у своєму інтерв'ю про стосунки з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком. Що відбувалося між екс-подружжям.

Коли Катя Осадча тільки-но з’явилася на телебаченні, усіх своїх інтерв’ю вона зізнавалася, що більше не вірить у шлюб і не збирається повторно виходити заміж. На той момент, в неї за плечима дійсно був досвід подружнього життя. Майбутня телезірка декілька років жила з Народним депутатом України Олегом Поліщуком. Подейкують, що саме він став людиною, яка допомогла їй на початку кар’єри.

Катя Осадча розповіла про свої стосунки з колишнім чоловіком

І саме від нього Катерина народила первістка Іллю. Але вже через короткий проміжок часу обидва зрозуміли, що їм не варто рухатися далі разом. Велика різниця у віці, в ментальності, захопленнях зіграла велику роль.

Катерина Осадча та її старший син Ілля
Катя Осадча розповіла про свої стосунки з колишнім чоловіком. Телеведуча зі старшим сином

Більше, ніж через 10 років Катерина таки вийшла заміж, але за свого колегу Юрія Горбунова. Церемонію провели, коли зірка вже мала незабаром народжувати. Своїм принципам вона не зрадила, адже і раніше Осадча говорила, що вийде заміж лише у випадку, якщо завагітніє.

Але навіть через стільки років з колишнім чоловіком в неї прекрасні стосунки, адже він приходить на сімейні свята, і навіть спілкується з Горбуновим. Про причини розлучення Осадча говорить відкрито та без обману.

“Було кілька причин. Ми зустрілися, коли мені було сімнадцять, а він був на п’ятнадцять років старше, і, думаю, різниця у віці зіграла свою роль у наших відносинах. Там ми і познайомилися [в Криму], а потім ще майже рік зустрічалися, перш ніж одружитися. У нас було справжнє весілля – у великій залі, з гостями, столами”

Як розповідала зірка, їй хотілося більше проводити часу з чоловіком, однак Олег вже був у тому статусі, коли не міг собі цього дозволити.

Пізніше Олег Поліщук так і одружився з іншою. Але сім’я веде непублічний образ життя, тому усе це залишається суворо за кадром.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.