Не стримав сліз і почав плакати: як Катя Остапчук повідомила чоловіку про вагітність – багатодітний батько

Шоумен Володимир Остапчук незабаром втретє стане батьком, але від іншої жінки - як шоумен дізнався про вагітність Катерини і якою була його реакція?

Телеведучий Володимир Остапчук, який незабаром стане батьком втретє, поділився подробицями про те, як дізнався про вагітність своєї дружини, блогерки Катерини Полтавської. Остапчук розповів, що його діти від першого шлюбу вже знають про майбутнє поповнення в родині.

Пара, яка разом більше двох років, одружилася в лютому, а в серпні стало відомо про те, що чекають сина. Володимир зазначив, що вони з Катериною давно мріяли про дитину і планували цю вагітність. Для підготовки до важливого етапу в житті, закохані звернулися до лікарів для проходження необхідних обстежень.

Володимир Остапчук розповів, як дізнався, що стане батьком втретє
Володимир Остапчук розповів, як дізнався, що стане батьком втретє

Ведучий також поділився, що Катерині вдалося швидко завагітніти, і оригінальним був спосіб, яким вона повідомила йому цю новину. Володимир підкреслив, що в їхньому союзі панують любов і підтримка, що надає їм сил у цей важливий період.

Під час поїздки на автомобілі пара отримала результати медичного обстеження, які підтвердили, що в організмі Каті значно підвищений рівень гормону хоріонічного гонадотропіну. Це стало чітким сигналом про те, що вона вагітна. Катерина вирішила не тримати цю новину в таємниці і відразу ж поділилася нею з Володимиром. Цей момент став знаковим для обох: вони зупинилися, почали обійматись, заплакали, після чого продовжили їхати додому.

Володимир Остапчук розповів, як дізнався, що стане батьком втретє
Володимир Остапчук розповів, як дізнався, що стане батьком втретє

Також ведучий зазначив, що пара планує провести пологи разом, обираючи партнерський формат. Діти Володимира з попереднього шлюбу ще не знають про те, що незабаром у них з’явиться молодший брат. Володимир вирішив не ділитися цією новиною зі своєю донькою Емілією та сином Еваном, які наразі проживають у Канаді разом з їхньою мамою, Оленою Войтенко.

Нові статті

Схожі статті

Не холостячка, як думають всі: як виглядає чоловік зірки 1+1 Нелі Шовкопляс – він у неї давно (ФОТО)

Нелі Шовкопляс приписують романтичні стосунки з Єгором Гордєєвим, а насправді вона вже давно щаслива дружина і мама двох двійнят - хто цей щасливчик?

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець звернулась до покійного Ступки: “Богдан Сільвестрович, згодна з вами”

Акторка шоу "Квартал 95" Олена Кравець звернулась до Богдана Ступки, якого вже немає на цьому світі. Що зірка гумору йому сказала і в чому Кравець згодна зі Ступкою? Розповідаємо детальніше.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Марія Яремчук занесла своїх братів у “чорний список” – вони відповіли

Все спілкування зійшло на нуль після того, як не стало їхнього батька - брати Марії Яремчук розповіли, як насправді у них склалися відносини з сестрою.

Ксенія Мішина та Слава Дьомін: журналіст пояснив, чому його тягне до людей зі скандальною репутацією

Слава Дьомін не боїться бути відвертим, відстоювати свої погляди та продовжувати роботу, навіть коли вона викликає суперечки в суспільстві або скеровані до Мішиної.