Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець звернулась до покійного Ступки: “Богдан Сільвестрович, згодна з вами”

Акторка шоу "Квартал 95" Олена Кравець звернулась до Богдана Ступки, якого вже немає на цьому світі. Що зірка гумору йому сказала і в чому Кравець згодна зі Ступкою? Розповідаємо детальніше.

Українська акторка та колишня учасниця гумористичного шоу “Квартал 95” Олена Кравець публічно звернулась до театрального артиста Богдана Ступки, якого вже немає на цьому світі 12 років. Легендарний актор театру та кіно Богдан Сільвестрович Ступка відійшов у засвіти 22 липня 2012 року, але залишив після себе велетенську творчу спадщину та купу крилатих фраз і висловів. Його колеги та пересічні українці цитують Богдана Ступку й досі.

Отже, 47-річна Олена Кравець вирішила пригадати один із висловів Ступки і розповіла свою думку щодо нього. Фраза, яку колись казав Богдан Ступка – стосується того, як саме можна стати гарним актором. Відповідне відео із легендарним артистом Кравець оприлюднила в Stories Instagram.

У невеличкому ролику артист українського театру каже наступне:

Щоб бути гарним кравцем – треба мати талант. Щоб бути гарним чоботарем – теж треба мати талант та здібності

Олена Кравець звернулась до Богдана Ступки, якого вже немає
Олена Кравець звернулась до Богдана Ступки, якого вже немає

Після цих стверджень Богдан Ступка розповів, що ж насправді потрібно, щоб стати справжнім і талановитим актором. Його думку з цього приводу виглядає ось так:

А артистом, як і ідіотом – треба народитися. Це така професія – ідіотська – розповів Ступка у відео, посміхаючись

Олена Кравець залишила свій коментар до цього відеоролику. Зірка “Кварталу 95” написала наступне:

Немов би мені особисто сказали, Богдан Сільвестрович! Згодна з вами

До речі, раніше Олена Кравець порівнювала себе із мегазіркою Роббі Вільямсом. Коли її спитали, чому саме вона пішла з “Кварталу 95” і чи планує коли-небудь повернутись назад в творчу команду – Кравець навела життєвий приклад Роббі Вільямса.

Мовляв, він 20 років тому пішов робити сольну карʼєру, але через роки зміг возʼєднатися із своїми колегами та знов вийти на сцену у складі гурту Take That. Ця ситуація доводить, що в нашому житті немає нічого неможливого.

Нові статті

Схожі статті

Місячний календар пересадки кімнатних рослин: сприятливі та несприятливі дні для квітів у жовтні 2024

В жовтні 2024 року догляд за кімнатними рослинами дещо змінюється. Зокрема, поливати рослини потрібно рідше. "Один Факт" розповість, які дні в жовтні підходять для робіт в домашньому квітнику.

Чоловіки, які завоювали прихильність Полякової: вінницький бізнесмен, фітнес-тренер, кухар і мільйонер Вадим

Оля Полякова вже 20 років у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковський, який значно старший за неї, але що було до її заміжжя - з ким співачка крутила роман?

Не холостячка, як думають всі: як виглядає чоловік зірки 1+1 Нелі Шовкопляс – він у неї давно (ФОТО)

Нелі Шовкопляс приписують романтичні стосунки з Єгором Гордєєвим, а насправді вона вже давно щаслива дружина і мама двох двійнят - хто цей щасливчик?

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Марія Яремчук занесла своїх братів у “чорний список” – вони відповіли

Все спілкування зійшло на нуль після того, як не стало їхнього батька - брати Марії Яремчук розповіли, як насправді у них склалися відносини з сестрою.