Елітна нерухомість Сердючки: Данилко показав, як виглядає його квартира на Хрещатику з “домовиком” Кузьмичем

Український співак Андрій Данилко завдяки вдало підібраному образу кумедної провідниці Вєрки Сердючки зміг заробити мільйонні статки та купити собі квартиру мрії з видом на київський Хрещатик.

Андрій Михайлович Данилко – відомий в Україні артист, що з молодих років виступає в образі галасливої та кумедної Вєрки Сердючки. Саме завдяки цьому персонажу та власному таланту чоловіку вдалось самостійно заробити собі на квартиру в самому центрі міста Києва.

Елітна нерухомість артиста розташована біля Хрещатику – в знаменитому будинку, що прикрашений баштою та шпилем із зіркою. Багатоповерхівка на Хрещатику, 25 — трисекційна будова, в якій налічується 15 поверхів. В єдиний комплекс з цією висоткою входять ще 2 будинки, в яких налічується по 11 поверхів. Вони розташувалися симетрично щодо висотки та разом із іншими будівлями на Хрещатику створюють розкішний архітектурний ансамбль.

Будинок на Хрещатику, де живе Андрій Данилко
Будинок на Хрещатику, де живе Андрій Данилко

Відомо, що свою знамениту квартиру на Хрещатику Андрій Михайлович придбав майже 15 років тому. Вона обійшлася йому в 1.2 мільйони доларів. Якщо поглянути на світлини з середини зіркової оселі, що потрапили в Мережі завдяки фотографу Мушегу Цироняну – то практично увесь інтерʼєр там оформлений в класичному стилі. В кімнатах переважають білі та світлі кольори, а у вітальні стоїть обідній білий стіл овальної форми.

Квартира Андрія Данилка: вид зсередини
Квартира Андрія Данилка: вид зсередини

З балкону, оздобленого скляним парапетом з металевим каркасом – відкривається гарний панорамний вид на головну вулицю української столиці – Хрещатик.

Квартира Андрія Данилка: вид з балкону на Хрещатик
Квартира Андрія Данилка: вид з балкону на Хрещатик

До речі, Андрій Данилко був одним з небагатьох мешканців будинку із зіркою, які залишились жити тут після початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року.

Андрій Данилко в своїй квартирі поряд зі сценічною мамою Інною Білоконь
Андрій Данилко в своїй квартирі поряд зі сценічною мамою Інною Білоконь

Артист пригадав, що тоді Київ на певний час залишився майже пустим. На той момент він зблизився із консьєржем Кузьмичем, який теж залишився охороняти знаменитий будинок “Дружби” на Хрещатику. Артист разом із Кузьмичем навіть спускався у бомбосховище під час повітряних тривог.

Андрій Данилко з консьєржем Кузьмичем в бомбосховищі
Андрій Данилко з консьєржем Кузьмичем в бомбосховищі

Данилко зізнався, що за мирних часів навіть імені його не знав, але війна зблизила їх та зробила справжніми друзями.

Нові статті

Схожі статті

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.

Дмитро Ступка у перший же день звільнився з роботи у США: надірвав спину і не тільки – не в кіно знімається

Дмитро Ступка вже як три роки будує своє життя за кордоном у США і до України не планує повертатись - актор розповів про зміни щодо його діяльності.

Завдання для справжньої господині: як зберегти свіжу капусту взимку, щоб вона залишилась хрумкою аж до літа

Зберегти капусту хрумкою та соковитою протягом всієї зими - цілком можливо. Для цього потрібно знати лише кілька секретів. Дізнайтесь про них детальніше в матеріалі від "Одного факту".

Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?