Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?

Ольга Фреймут завжди прагне дивувати своїх шанувальників та активно веде свої соціальні мережі. Нещодавно вона вирішила в деякій мірі пізнавально розвеселити своїх підписників, опублікувавши фото, на якому вона насолоджується бананом. Це зображення викликало позитивну реакцію, особливо серед чоловічої аудиторії.

На фото Ольга з’явилася в елегантному костюмі та поділилася порадами щодо того, як правильно споживати банан відповідно до етикету. Вона акцентувала увагу на тому, що краще відламувати шматочки фрукта, аніж кусати його. Її аудиторії звісно ж сподобався такий контент.

Ольга Фреймут розповіла, як правильно їсти банан за етикетом. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут розповіла, як правильно їсти банан за етикетом. Фото з Instagram @freimutolia

Нещодавно зірка також вирішила оновити свою зачіску, яку можна побачити на цьому фото. Її довге волосся перетворилось на стильне каре, при цьому колір залишився незмінним – Ольга продовжує бути білявкою, що стало її візитною карткою протягом багатьох років.

Проте деякі елементи її стилю залишаються незмінними. Вона завжди надає перевагу елегантному одягу. Ольга дотримується своїх принципів у моді, які вона пропагує своїм підписникам, завжди виглядаючи як справжня леді.

Ольга Фреймут розповіла, як правильно їсти банан за етикетом
Ольга Фреймут розповіла, як правильно їсти банан за етикетом

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вирішила реалізувати свій задум, заснувавши проєкт, що отримав назву “Клуб манер”. Вона присвятила багато років вивченню правил етикету, а також активно ділиться знаннями з підписниками в соціальних мережах.

Клуб орієнтований на всіх українців, які знаходяться за кордоном, і надає їм унікальну можливість підвищити свої навички в етикеті. Лекції проводитимуться під керівництвом самої Ольги, а також інших фахівців у цій галузі. Важливо, що заняття проходитимуть українською мовою.

Нові статті

Схожі статті

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.

Дмитро Ступка у перший же день звільнився з роботи у США: надірвав спину і не тільки – не в кіно знімається

Дмитро Ступка вже як три роки будує своє життя за кордоном у США і до України не планує повертатись - актор розповів про зміни щодо його діяльності.

Завдання для справжньої господині: як зберегти свіжу капусту взимку, щоб вона залишилась хрумкою аж до літа

Зберегти капусту хрумкою та соковитою протягом всієї зими - цілком можливо. Для цього потрібно знати лише кілька секретів. Дізнайтесь про них детальніше в матеріалі від "Одного факту".

Як виглядає могила Ніни Матвієнко: не з пам’ятником, а з дерев’яним хрестом і портретом – пройшов 1 рік

Родичі Ніни Матвієнко вшанували пам'ять видатної української співачки та акторки на річницю її відходу. Її творчість, яка зробила значний внесок у розвиток української музики, назавжди жива з нами.