Як виглядає могила Ніни Матвієнко: не з пам’ятником, а з дерев’яним хрестом і портретом – пройшов 1 рік

Родичі Ніни Матвієнко вшанували пам'ять видатної української співачки та акторки на річницю її відходу. Її творчість, яка зробила значний внесок у розвиток української музики, назавжди жива з нами.

Ніна Матвієнко — видатна українська співачка та народна артистка, яка залишила незабутній слід в українській культурі. Її творчість відзначалася глибоким патріотизмом і щирістю, що знайшло відгук у серцях багатьох слухачів. Ніна Матвієнко була справжнім символом української естради, і її пісні звучали на багатьох концертах та заходах. Вона відіграла важливу роль у популяризації української музики як в Україні, так і за її межами.

У її творчій скарбниці є безліч відзнак, та цього року Ніна Митрофанівна отримала титул Національної легенди України посмертно.

На жаль, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2022 року, залишивши після себе велику спадщину та безліч шанувальників, які досі пам’ятають про її творчість. Річниця її смерті стала важливим моментом для української культурної спільноти, адже співачка була не лише талановитою артисткою, але й справжньою легендою.

Місце поховання Ніни Матвієнко
Місце поховання Ніни Матвієнко

Могила Ніни Матвієнко розташована на одному з цвинтарів, і її вигляд привертає увагу. На відміну від традиційних пам’ятників, могила оформлена дерев’яним лакованим хрестом, який символізує простоту та щирість її життя. Хрест прикрашений новеньким портретом співачки, що нагадує про її красу та талант.

Облямівка могили виконана з бетонних плит, що надає їй охайного вигляду. Насип навколо хреста вкриває штучна трава, яка підкреслює доглянутість цього місця. Вокруг могили розташовані кілька букетів свіжих квітів у вазі, що свідчить про те, що шанувальники не забувають свою улюблену співачку, і приходять вшанувати її пам’ять навіть через рік після її смерті.

Ніна Матвієнко завжди буде жити в серцях своїх шанувальників, а її могила стане місцем, де можна помолитися та згадати про її величезний внесок у розвиток української музики.

Нові статті

Схожі статті

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.

Дмитро Ступка у перший же день звільнився з роботи у США: надірвав спину і не тільки – не в кіно знімається

Дмитро Ступка вже як три роки будує своє життя за кордоном у США і до України не планує повертатись - актор розповів про зміни щодо його діяльності.

Завдання для справжньої господині: як зберегти свіжу капусту взимку, щоб вона залишилась хрумкою аж до літа

Зберегти капусту хрумкою та соковитою протягом всієї зими - цілком можливо. Для цього потрібно знати лише кілька секретів. Дізнайтесь про них детальніше в матеріалі від "Одного факту".