Курча з 4 лапками чи людина з 12 пальцями: природа бавиться, як їй заманеться

Час від часу народжуються особини з кардинальними відмінностями. Подібні мутації трапляються як серед людей, так і тварин.

Час від часу народжуються особини з кардинальними відмінностями. Подібні мутації трапляються як серед людей, так і тварин.

Курча з чотирма лапками

Дивне курча народилося на одній з турецьких ферм у районі Хаймана. Малятко має не дві лапки, як годиться, а цілих чотири. Сервет Басаран, в пташнику якого з’явився такий несподіваний мутант, запевняє, що малятку зайва пара лапок ніяк не заважає.

Курча-мутант народилося на турецькій фермі

Курчатко користується двома основними ніжками, а другу пару носить на підвищенні. Раніше подібних мутацій на фермі не траплялося. А цей унікальний екземпляр живе повноцінним життям.

Турок не розповідає, скільки утримуватиме дивовижного годованця на фермі: чи піде він на борщ, як інші родичі, чи залишиться жити й дивувати оточення. Також поки незрозуміло, чи передасть курча, коли стане дорослою куркою, свою мутацію нащадкам.

Людина з 12 пальцями

Нині мешканцю Гани 22 роки. Бідолаха вдосталь настраждався через свою несхожість з іншими людей. У молодика на кожній руці присутні по 6 пальців замість п’яти. Тато, коли побачив сина-мутанта, відмовився від нього. Тож виховували його бабуся з дідусем.

Хлопчина страждає від надмірної кількості пальців

Він пам’ятає, коли приходили якісь білі люди й хотіли забрати його. Але батько не прийшов, щоб підписати папери, то він так і залишився таким, як народився. Підростаючи, хлопчик усвідомив, що в нього є ще й інші відмінності від однолітків. Річ у тому, що в дивака присутні відразу два статевих органи – жіночий і чоловічий. Тому тепер, коли став дорослим, юнак не наважується вступати в стосунки з протилежною статтю, оскільки соромиться власного тіла.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.