Чоловік через 50 років зустрів брата, подивившись прогноз погоди: дивовижна історія возз’єднання родичів

Чоловік дивився телевізор і випадково побачив незнайомця, дуже схожого на нього. Ще й прізвище збігалося. Пошуки призвели до знайомства з рідним братом по батьку.

Ренді Вейтса виховувала мама. Він ніколи не спілкувався зі своїм рідним батьком і нічого не знав про нього. Американець й гадки не мав, що на відстані всього у 50 км мешкає численна родина його рідного брата.

Вейтс сидів біля телевізора. Там якраз показували прогноз погоди, а кореспондент цікавився думкою перехожих. Один із мешканців Сакраменто мав таке ж прізвище, що й Ренді. Тільки ім’я було інше – Едді.

Брати зустрілися через 50 років завдяки прогнозу погоди

Цей дивний збіг наштовхнув чоловіка на роздуми. Раніше він ніколи не стикався з людьми, що мали таке ж прізвище. Ренді розповів про дивину своїй доньці. Камілла переглянула прогноз погоди й зойкнула від здивування, наскільки той Вейтс був схожий з її батьком.

Дівчина взялася за пошуки в Інтернеті. Невдовзі Едді Вейтса вдалося розшукати в сусідньому містечку. Камілла написала чоловіку в соцмережі. З’ясувалося, що Ренді й Едді, дійсно, брати.

Брати зустрілися через 50 років завдяки прогнозу погоди

Пів століття вони не знали про існування одне одного, та щойно зустрілися й почали спілкуватися, склалося враження, що знайомі все своє життя. Едді, побачивши світлину Ренді, відразу втямив, що це родич, оскільки чоловік був як дві краплі води схожий на батька.

Тепер брати познайомилися не лише самі, а й представили одне одному своїх дружин та дітей. Родичі намагаються проводити якомога більше часу разом, щоб наверстати упущений час. Ренді ніколи не бачив батька, то Едді розповідає йому, яким був їхній спільний татусь. Мову ведуть не лише про батька, але й про дідуся.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.