Дівчина пожаліла бездомного собачку і пригостила сосискою: благородний вчинок песика неабияк розчулив

Ліна ніколи не могла пройти мимо бездомної тварини. Забирала бідолашок до себе, відгодовувала, а потім підшукувала родину. Та цей випадок надзвичайно приголомшив дівчину.

Якось Ліні натрапив на очі брудний чотирилапий плюгавець. Песик сидів навпроти дверей магазину й зачаровано зазирав у вічі людям, що виходили звідти з великими пакетами. Та нікому й не спадало на думку зупинитися і поділитися яким-небудь наїдком з безхатьком.

Собачка тим часом продовжував очікувати на добру людину. Ліна зупинилася навпроти й потягнулася за пакетом із сосисками. Хвостате створіння радісно вильнуло хвостиком, а бабуся з напівпорожньою торбинкою пояснила дівчині, що тварина вже давно тут вештається. Дехто підгодовує та частіше кидають камінням.

Песик віддав сосиску кішці

Ліна зняла обгортку з сосиски й простягнула собачці. Очі песика радісно блиснули, але він не поспішав братися до частування. Обережно взяв наїдок зубами й потрусив за кут магазину.

Дівчина здивувалася. На її думку, голодна тварина мала б відразу ж проковтнути частування. Вирішила піти за чотирилапим. Довго стежити не довелося. Песик поклав сосиску біля кішки, яка безпорадно лежала під парканом.

Песик віддав сосиску кішці

Тваринка, певно, стала жертвою ДТП, була поранена й майже не рухалася. З усім тим частування від пса прийняла. Ліна, побачивши цю картину, змахнула сльозинку. Від людей такого благородства не завжди побачиш. А тут бездомний пес.

Звісно, у біді дивну парочку не залишила. Прийшла сюди з товаришем і забрала обох тваринок із собою. Кішку показала ветеринару, тож тепер Мурка проходить лікування. Їй підшуковують нових господарів. А милого благородного собачку, якого Ліна назвала Кімом, вирішила залишити собі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?