“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

80-річна бабуся з Південної Кореї вийшла у фінал щорічного конкурсу “Міс Всесвіт”. Її звуть Чой Сун Хва і їй вже виповнилося 80 років. Ця бабця стала найстаршою моделлю серед усіх учасниць, а після участі розповіла – як їй взагалі вдалося туди потрапити.

Історія модельної карʼєри Чой Сун Хва розпочалась 8 років тому. На той момент жінці було 72 роки і вона відчувала певні труднощі з фінансами. Тоді Чой вийшла на пенсію і шукала додатковий підробіток. Заради цього влаштувалась працювати медичною сестрою. Одна з її пацієнток порадила їй спробувати себе в ролі моделі.

Спочатку бабуся сприйняла цю пропозицію за якусь нісенітницю. Та водночас пригадалась їй давня мрія про те, аби бути моделлю та носити гарні сукні та наряди. І тому Чой вирішила спробувати себе в новій професії.

Фіналістка Міс Всесвіт 2024 розповіла, як стала відомою моделлю у 80 років
Фіналістка Міс Всесвіт 2024 розповіла, як стала відомою моделлю у 80 років

Щоб наблизитись до власної мрії – бабуся взяла декілька уроків в академії моделей. Її вона відвідувала, коли на роботі була перерва. Пройшов деякий час та майбутня модель підписала конракт із відомим модельним агентством. В 74 роки Чой Сун Хва стала дебютанткою на Тижні моди в Сеулі.

За словами красуні, зовнішній вигляд – це не єдина запорука успіху на подіумі. Також важливо бути спокійним всередині та поважати інших людей.

Зараз 80-річна модель співпрацює з комерційними компаніями популярних брендів. Її запрошують для зйомок у відомих журналах та для участі в конкурсах краси.

Фіналістка Міс Всесвіт 2024 розповіла, як стала відомою моделлю у 80 років
Фіналістка Міс Всесвіт 2024 розповіла, як стала відомою моделлю у 80 років

Вже в наступному місяці Чой виповниться 81 рік. Вона ставила собі за мету презентувати власну країну на міжнародному конкурсі “Міс Всесвіт” у Мексиці, але не змогла цього зробити. Дійшовши до фіналу, бабуся трьох онуків поступилась іншим учасницям. Тож, їй є над чим працювати. І вона продовжує наполегливо йти до мети.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.