Один предмет, з яким не можна фотографуватися — притягнете біду. Корисна порада від українського мольфара

Кожна світлина має дуже сильну енергетику, тому слід уважно обирати фон для неї. Мольфар Макс Гордєєв назвав один атрибут, біля якого краще навіть не включати камеру смартфону. Що це? Розповідаємо

Світлини давно вже стали невід’ємною частиною життя сучасної людини. Зараз завдяки смартфонам із вбудованими камерами можна зняти будь-що — від селфі до складних фотокомпозицій. Але знаючі люди закликають бути обережними при створенні світлин. Справа в тому, що поряд з деякими предметами, речами та об’єктами присутній руйнівний дух, який може призвести до того, що у вашому житті почнуть траплятися різноманітні нещастя.

Фотографуватися на тлі зруйнованих будівель не можна
Фотографуватися на тлі зруйнованих будівель не можна

Київський мольфар Макс Гордєєв розповів, поряд з чим краще не фотографуватися – щоб не наврочити на себе біду. Після повномасштабного вторгнення багато будівель в Україні були зруйновані. Деякі люди необачно роблять світлини на фоні таких будівель. Але це – вкрай неправильно та може призвести до того, що в життя персонажів на світлині надовго зайдуть біди.

Макс Гордєєв наголошує, що фото на тлі знищених споруд має руйнівні властивості. Енергія руйнування та втрат через світлину може пробратися і до життя людини, що на ній зображена. Мольфар радить всім шанувальникам епічних світлин бути обережними та не кликати до себе погану енергетику. Краще обирайте для фотозйомки гарні, світлі та яскраві місця, що наповнені позитивними енергіями.

Крім того Макс Гордєєв звертає увагу і на любителів робити селфі у дзеркалі. На думку мольфара — це теж ні до чого хорошого не призведе. Він пояснює це тим, що людина, сфотографована у дзеркалі — стає уразливою. Її енергетичне поле дуже легко “пробити” та наврочити. Тому на селфі в дзеркалі краще накласти табу.

Мольфар не радить робити світлини з померлими
Мольфар не радить робити світлини з померлими

А ще мольфар наклав заборону на світлини з померлими. Нажаль, зараз кількість поховань в Україні дуже велика, але зйомка таких подій — теж не дуже добре заняття. Гордєєв наголошує, що знімати покійних у труні категорично заборонено, бо це може закликати до життя живих великий негатив з потойбічного світу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?