Один предмет, з яким не можна фотографуватися — притягнете біду. Корисна порада від українського мольфара

Кожна світлина має дуже сильну енергетику, тому слід уважно обирати фон для неї. Мольфар Макс Гордєєв назвав один атрибут, біля якого краще навіть не включати камеру смартфону. Що це? Розповідаємо

Світлини давно вже стали невід’ємною частиною життя сучасної людини. Зараз завдяки смартфонам із вбудованими камерами можна зняти будь-що — від селфі до складних фотокомпозицій. Але знаючі люди закликають бути обережними при створенні світлин. Справа в тому, що поряд з деякими предметами, речами та об’єктами присутній руйнівний дух, який може призвести до того, що у вашому житті почнуть траплятися різноманітні нещастя.

Фотографуватися на тлі зруйнованих будівель не можна
Фотографуватися на тлі зруйнованих будівель не можна

Київський мольфар Макс Гордєєв розповів, поряд з чим краще не фотографуватися – щоб не наврочити на себе біду. Після повномасштабного вторгнення багато будівель в Україні були зруйновані. Деякі люди необачно роблять світлини на фоні таких будівель. Але це – вкрай неправильно та може призвести до того, що в життя персонажів на світлині надовго зайдуть біди.

Макс Гордєєв наголошує, що фото на тлі знищених споруд має руйнівні властивості. Енергія руйнування та втрат через світлину може пробратися і до життя людини, що на ній зображена. Мольфар радить всім шанувальникам епічних світлин бути обережними та не кликати до себе погану енергетику. Краще обирайте для фотозйомки гарні, світлі та яскраві місця, що наповнені позитивними енергіями.

Крім того Макс Гордєєв звертає увагу і на любителів робити селфі у дзеркалі. На думку мольфара — це теж ні до чого хорошого не призведе. Він пояснює це тим, що людина, сфотографована у дзеркалі — стає уразливою. Її енергетичне поле дуже легко “пробити” та наврочити. Тому на селфі в дзеркалі краще накласти табу.

Мольфар не радить робити світлини з померлими
Мольфар не радить робити світлини з померлими

А ще мольфар наклав заборону на світлини з померлими. Нажаль, зараз кількість поховань в Україні дуже велика, але зйомка таких подій — теж не дуже добре заняття. Гордєєв наголошує, що знімати покійних у труні категорично заборонено, бо це може закликати до життя живих великий негатив з потойбічного світу.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.