Що додати до яєць, щоб омлет вийшов значно смачнішим, і це не молоко: результат вас приголомшить

Незалежно від того, чи ви просто хочете спробувати новий рецепт омлету, чи вам не подобається те, яким вологим він стає при додаванні молока – ми підібрали для вас ідеальний лайфхак.

Багато людей під час приготування омлету додають до яєчної маси молоко чи воду, залежить від того, наскільки вони слідують оригінальному рецепту. В результаті смаження така суміш стає повітряним та доволі смачним варіантом сніданку. Але є одне але – текстура такого омлету виходить доволі вологою, що не завжди відчувається приємно в роті. Якщо вас це турбує, або ви просто хочете спробувати омлет із більш вираженою скоринкою, то молоко можна замінити іншим інгредієнтом.

Що додати до яєць замість молока

Ідеальним додатком до яєчної маси буде не вода чи молоко, а звичайне вершкове масло. Ніби це й не дуже секретний інгредієнт, але тут є нюанс: це масло має бути замороженим. Не холодним, не кімнатної температури і точно не трошечки підтанувшим, а саме замороженим.

Що додати до омлету замість молока, щоб він вийшов пишним
Що додати до омлету замість молока, щоб він вийшов пишним

Для того щоб втілити цей лайфхак, варто заздалегідь заховати шматочок (або цілий “брусок”) вершкового масла в морозилку приблизно на годинку-дві, і витягти його вже під час готування омлету. Варто подрібнити заморожене масло на дрібній тертушці (використовуючи ніж ви можете поранитися, адже дрібнити заморожене масло зовсім непросто) та використати в улюбленому рецепті цю “стружку” замість молока чи води. Просто всипте натерте масло, доки воно ще примерзле, до яєць, і ретельно розмішайте перед обсмаженням.

Важливо також обсмажувати омлет на добре розігрітій сковороді в олії. Саме з додаванням він швидко позбавиться від надлишку вологи, чого не відбувається при додаванні молока. Готова яєчна страва точно здивує вас своєю рум’яністю, скоринкою та доволі яскравим смаком.

Нові статті

Схожі статті

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.

“Дитя після 40-ка”! Пізні породіллі українського шоу-бізнесу: Олена Кравець, Алла Мазур та інші зірки

Материнство прийшло до них пізно - Джамала, Олена Кравець, Олена Мозгова та інші зірки, які народили у зрілому віці. Подробиці особистого життя.