4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

В американському штаті Вермонт зʼявився пухнастий доктор наук. Кіт на імʼя Макс Доу здобув докторський ступінь в одному з найпопулярніших університетів.

Кіт часто відвідував студентське містечко, розташоване навколо цього вищого навчального закладу. Пухнастий гість заходив до кампусу університету і ластився до студентів.

Учні університету катали його у своїх рюкзаках, фотографували та отримували від тваринки велику порцію позитивних емоцій.

Психологічна підтримка від кота сприяла покращенню настрою в тих, хто навчався та викладав в університеті штату Вермонт.

Американський кіт Макс Доу став доктором наук
Американський кіт Макс Доу став доктором наук

Докторський ступінь пухнастику надали за “полювання на мишей та популярність серед студентів”. Представники навчального закладу зазначили, що опікунська рада університету присвоїла Максу Доу престижний титул “доктора сміттєзнавства”.

В дипломі пухнастого науковця написали словосполучення “litter-ature”, що є свого роду каламбуром від латинського слова “litterature” і ніби натякає на те, що кіт замість навчання постійно відпочивав на природі біля університетського кампусу.

У вищому навчальному закладі розповіли, що кота Макса часто пускають в аудиторію, щоб він міг послухати лекції. Також пухнастий гість постійно відвідує студентські екскурсії, а ще — включений до штатного розкладу університету і навіть має власну електронну адресу.

Фотограф учбового закладу Вермонту, Роб Франклін розповів, що кіт Макс Доу став неймовірно популярним в кампусі. Викладачі і студенти щодня з радістю зустрічають чотирилапого улюбленця. Одного разу пухнастик навіть заліз на стіл до декана, а його улюбленим заняттям є спостерігання за учнями університету через автоматичні скляні двері.

Кіт з науковою ступінню – зовсім не одинокий. В нього є свої господарі, що мешкають неподалік від університету. Та чотирилапий все одно більшість вільного часу проводить біля вишу. Приходити сюди кіт почав, відколи йому виповнився 1 рік. Макс – лагідний і слухняний кіт. Усім людям він без вагань дозволяє себе погладити.

Диплом пухнастого доктора наук
Диплом пухнастого доктора наук

Фотограф університету вирішив зробити Макса частиною випускного класу і створив персонально для нього диплом. Усі представники вишу – від лекторів до учнів, підтримали таке рішення.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.