Один факт, як позбутися електризованого волосся за декілька простих кроків – всього 3 звички допоможуть вам

Перша порада – уникати синтетики в шапках, адже навіть невеликий відсоток таких волокон змусить волосся наелектризуватися від тертя. Інші поради ви знайдете далі у статті.

Щоб пасма взимку не стирчали на всі боки, варто обирати товсті бавовняні шапки або з натуральної вовни. Такі аксесуари дорожчі за синтетичні, але вони краще зігрівають і дозволять вам зекономити на засобах для догляду за волоссям у більш довгостроковій перспективі. Далі ми перечислимо найкращі поради від наелектризованого волосся.

Позбавтеся посічених кінчиків

Холодне зимове повітря дуже сильно висушує волосся – скоріше за все, ви помітили, наскільки частіше стали зустрічатися посічені кінчики. Це також змушує пасма електризуватися вдвічі сильніше. Тому найкращий вихід з цієї ситуації – відрізати сухе волосся та в подальшому ховати його під шапкою та курткою від нещадного зимового вітру.

Як уникнути електризації волосся всього за 3 кроки
Як уникнути електризації волосся всього за 3 кроки

Зволожуйте волосся ще більше

Як ми вирішили в минулому пункті, зневоднене волосся електризується ще сильніше, тому не забувайте зволожувати та підживлювати свої пасма. Взимку це особливо важливо, адже мороз добряче підсушує волосся. Для уникнення цього не нехтуйте масками і кондиціонерами, а також додайте незмивні засоби – термозахисний спрей, живильну олійку чи спеціальні креми для волосся. Так ваші пасма будуть максимально гладкими, слухняними та шовковистими.

Спробуйте спреї-антистатики

Можливо, ви зустрічалися зі спреями-антистатиками для одягу, але для волосся такі теж існують – вони розроблені спеціально для боротьби з електризацією волосся. Наносячи цей спрей та рівномірно розприділяючи по пасмах руками та гребінцем ви створите захисну плівку навколо кожної волосинки, що зменшить їх тертя по будь-якій поверхні, та ви спокійно зможете носити навіть синтетичні шапки й не перейматися за вигляд своєї шевелюри.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.