ТОП-5 + одна порада, завдяки яким ви випрасуєте одяг удвічі швидше: зекономите час і сили з цими лайфхаками

Прасування дозволяє вашим речам виглядати охайно, але не кожен схоче стояти над праскою годинами. Ми знаємо, як зарадити цій проблемі, і прасувати речі вдвічі швидше, ніж зазвичай.

Завдяки цим порадам у вашій рутині прасування станеться справжня революція, що дозволить зекономити час.

Підготуйте робочий простір

Дуже важливо забезпечити собі достатньо місця для розгортання одягу та рухів прасувальним пристроєм. Це точно не буде зайвим для швидкого та ефективного виконання рутинної справи.

Експерти розповіли, як витрачати на прасування вдвічі менше часу

Не цурайтеся пароутворювача

Якщо ваша праска оснащена системою подачі пару, то ви щасливчик. Використання цієї функції допоможе швидше позбутися складок і зморшок на одязі. Просто використовуйте її на дрібніших деталях для швидкого та ефективного розгладження, якщо тканина це дозволяє.

Необхідні аксесуари

Прасування – той випадок, коли аксесуари-помічники це не просто маркетинговий хід, а необхідність. Використовуйте спеціальні міні-дошки, підрукавники та інші гаджети – це значно полегшить процес прасування речей.

Групуйте одяг за матеріалами

Щоб витрачати менше часу на підбір температури – погрупуйте речі за матеріалами, і першими прасуйте ті, які потребують найнижчої температури – так ви поступово дійдете до прасування на найвищих налаштуваннях, не будете щоразу переключатися і чекати, доки прилад остигне або нагріється.

Експерти розповіли, як витрачати на прасування вдвічі менше часу
Експерти розповіли, як витрачати на прасування вдвічі менше часу

Зберігайте так, щоб не утворились нові складки

Іноді найкращий спосіб прасувати швидше – це не прасувати взагалі. Тому ефективне зберігання одягу дуже важливе – ретельно складайте їх, щоб запобігти утворенню нових зморшок, а блузи та костюми зберігайте лише на вішаках.

Використовуйте електросушарки та відпарювачі

За можливості, вкладіться у відпарювач – він мало того що пришвидшить процес усунення зморшок, так ще й продезінфікує одяг. Але можна почати з електронної сушарки з функцією пари – це допоможе розгладити складки на одязі ще на етапі сушіння.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.