Звільніть місце для особистого щастя: обов’язково позбудьтеся старих речей перед Новим роком

Кожна людина з приходом наступного року сподівається на щастя. Та щоб воно завітало до оселі, треба гідно зустріти Новий рік – позбутися непотрібного, звільнивши місце для хорошого.

Неможливо розпочати нове життя, не позбувшись старих речей, які тягнуть назад. На перетині років – старого і нового – саме на часі потурбуватися про звільнення місця для хороших речей.

Якщо вірити езотерикам, слід обов’язково викинути певну кількість старих речей цього року, щоб позитивна енергетика могла посісти їхнє місце. Не зробивши цього, людина не впустить у свій дім нове щастя та успіх. Розберімося, що слід негайно винести з оселі.

Прострочені продукти

Якщо у товару сплив термін придатності, це не лише загроза здоров’ю членів родини. Продукти в холодильнику чи косметика на поличці у ванній, ліки в аптечці чи побутова хімія у шухляді – все це несе з собою мертву енергетику. Переберіть і без жалю позбавтеся всього зайвого.

Позбавтеся старих речей перед новим роком

Торішня преса та старі календарі

Зберігаючи вдома торішні календарі та газети, ви отримаєте багаж, що тягнутиме назад у новому році. Зі старими журналами, сповіщеннями про акції, які давно минули, непотрібними книжками, сплаченими рахунками не зможете добитися поставлених цілей. Усе це слід зібрати й здати у пункти вторсировини на перероблювання.

Зламані меблі

Стілець без ніжки чи виламані дверцята у тумбочці заблокують циркуляцію енергії в оселі, що призведе до застою у справах та спровокує кризу. Тому ще до 1 січня винесіть увесь цей непотріб на смітник, щоб відкрити доступ новому й хорошому.

Позбавтеся старих речей перед новим роком

Надщерблений посуд

Перегляньте посуд і відберіть ушкоджені тарілки та чашки. Без жалю позбудьтеся таких кухонних причандалів, інакше наступний рік не принесе радості та достатку.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.