Після роману з Білом Клінтоном Моніка Левінскі опанувала купу професій: у 50 років раптом стала моделлю

Моніка Левінскі збиралася робити кар'єру політикині, та на заваді став роман з американським президентом Біллом Клінтоном. Відтоді бідолашці довелося змінити кілька професій.

Стати успішною жінкою Моніці Левінскі завадив скандал, який струсонув Білий дім наприкінці ХХ сторіччя. Учаснику любовної інтрижки Клінтону тоді ледь не оголосили імпічмент за зв’язок з підлеглою.

50-річна Моніка Левінскі стала моделлю

А 22-річну дівчину, яка посміла покохати одруженого чоловіка, взагалі зацькували. Відтоді Моніці довелося змінити кілька професій. На батьківщині пробитися в люди у неї шансів практично не було. Довелося перебратися до Великобританії.

50-річна Моніка Левінскі стала моделлю

Та хейт дістав Левінскі й за океаном. Вона ледь не наклала на себе руки, але згодом навчилася жити під постійним прицілом осуду та камер папараці. Пробувала зайнятися дизайном та виробництвом жіночих сумочок, але бізнес не призвів до успіху.

50-річна Моніка Левінскі стала моделлю

Тоді Моніка взялася за написання книги, в якій розповіла детально про роман із Клінтоном. Але понад усе їй хотілося публічності. Згодом вона досягла певних успіхів у цій царині.

Стала їздити світом й читати лекції про булінг. Ця жінка, як не одна інша, могла розповісти колежанкам по нещастю, як впоратися з осудом і відвертим цькуванням оточення.

50-річна Моніка Левінскі стала моделлю

У 2020 році Левінскі спробувала сили у продюсуванні на телебаченні, зорганізувавши проєкт “Імпічмент 2021″: Американська історія злочинів”. Нині Моніці минуло 50 років. І вона відкрила у собі новий талант – стала моделлю.

Бренд Reformation вирішив стимулювати жінок взяти участь у виборах президента США 2024, опублікувавши фотосесію подружки 42-го президента. Слід відзначити, що Моніка має доволі привабливий вигляд і, напевно, здатна закрутити голову ще комусь із владних мужів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?