Мої гості це просто обожнюють: соковита корейка на кістці в пікантному соусі. М’ясо виходить як у ресторані

Якщо карамелізувати стейки, то вийде дуже вишукана та соковита м'ясна страва. Її можна вживати з будь-яким гарніром – картоплею чи салатом. Не соромно й гостям на святковий стіл подати.

Вам знадобиться:

  • 4 шматки корейки на кісточці;
  • 75 г вершкового масла;
  • 5 зубці часнику;
  • 1 ст.лож. меду;
  • 1 ст.лож. олії;
  • 2 ст.лож. соєвого соусу;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Глазурований свинячий стейк з легким гарніром

Шматки м’яса промийте під краном і просушіть паперовим рушником. Змастіть з обох боків олією, присипте чорним перцем. Пательню поставте на сильний вогонь. Коли розігріється, викладіть корейку. Обсмажте з обох боків по 3-4 хвилини.

Глазурований свинячий стейк з легким гарніром

Приготуйте пікантний соус. Задля цього влийте в мисочку соєвий соус. Можете розбавити невеликою кількістю води, якщо він надто концентрований. Додайте мед і перемішайте до однорідності.

Глазурований свинячий стейк з легким гарніром

Обчищені зубчики часнику наріжте якомога дрібнішими кубиками. На дуже повільному вогні розпустіть шматочок вершкового масла на сковорідці, де щойно смажили м’ясо. Додайте подрібнений часник.

Глазурований свинячий стейк з легким гарніром

Підсмажуйте протягом хвилини. Потім поверніть корейку назад. Влийте медово-соєву суміш. Залиште м’ясо на сковорідці карамелізуватися. Тим часом візьміться до приготування салату.

Наріжте вимиті помідори чері, додайте промиту руколу. Сир фету поріжте на кубики й додайте до овочів. Заправте бальзамічним оцтом. По ходу справи не забувайте перевертати м’ясо, щоб не пригоріло. За 10-15 хвилин зніміть карамелізовану свинину з вогню. Ідеальна романтична вечеря готова. Обранець обов’язково гідно оцінить ваші кулінарні здібності.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.