Окрім музики Кузьма Скрябін займався письменництвом: встиг за життя видати 3 власні книги

17 серпня Кузьма Скрябін мав би відзначати 55-річний ювілей. На жаль, музикант не дожив до цієї круглої дати. Його життя обірвалося у жахливій ДТП під час ожеледиці 2 лютого 2015 року.

17 серпня Кузьма Скрябін мав би відзначати 55-річний ювілей. На жаль, музикант не дожив до цієї круглої дати. Його життя обірвалося у жахливій ДТП під час ожеледиці 2 лютого 2015 року.

Мільйони фанатів пам’ятають лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка за чудовими піснями, які він складав і виконував сам. Насправді чоловік проявляв таланти й в інших творчих сферах – писав і видавав книжки.

“Я, “Побєда” і Берлін”

У цій повісті Кузьма з притаманним йому почуттям гумору розповідає, як вони з товаришем Бардом наважилися на подорож до самої Німеччини на старенькій пошарпаній “Побєді”, і що з цієї авантюри в підсумку вийшло.

Повість Кузьми екранізували

Автор описує події дуже реалістично, тож іноді під час читання починає нудити від сцен із блювотиною чи виділеннями з носа. Та все ж читво вийшло доволі веселим. Товариші весь час втрапляють у кумедні ситуації та знаходять вихід навіть із безвихідних положень.

“Місто, в якому не ходять гроші”

Тут уже є місце фантастиці та жаху на кшталт історій Стівена Кінга. Аліса скористалася квитком на потяг, який їй підкинули, й опинилася в дивному місті, звідки немає вороття. Люди тут живуть дивакуваті, їхні вчинки не піддаються жодній логіці.

Кадр із фільму Місто, в якому не ходять гроші

Дівчина весь час перебуває у стані шоку і не може знайти союзників. Здається, ще трохи, й вона збожеволіє. 2018 року твір Скрябіна було екранізовано, але авторам не вдалося показати наочно весь жах й абсурдність, які описано в книзі. Стрічка вийшла світлою і зовсім не страшною.

“Я, Паштєт і Армія”

Обкладинка книги Я, Паштєт і Армія

З усіх трьох повістей ця, напевно, найвеселіша. Кузьма згадує роки служби разом із Паштєтом, безглуздість армійських порядків і намагання уникнути муштри, перебуваючи в медсанбаті. Звісно, не обійшлося без самоволок у місцевий клуб і навіть таємної далекої поїздки на концерт до Ленінграда.

Нові статті

Схожі статті

Перевірте свій: номери квартир, які притягують щастя і багатство та як обрати “вдалу” адресу для життя

Це дійсно важливо знати, якщо ви хочете, щоб у вашій оселі завжди панувало щастя, благополуччя та достаток: номери квартир, які приносять вдачу.

Наталія Могилевська вперше показала на фото свою молодшу прийомну дочку: обіймає так міцно, як рідну маму

Наталія Могилевська з головою поринула у материнські турботи. Ось і 16 травня, у День вишиванки, не забула вбрати молодшу донечку Софійку у біленьку вишиту сукенку.

Пішли в батька: екс-дружина Віталія Кличка показала трьох спільних дітей. Всі високі та однакові (ФОТО)

Наталія Єгорова опублікувала фотографії разом з трьома дітьми від екс-чоловіка Віталія Кличка: як виглядають, чим займаються та чи спілкується з ними батько?

Пожовтіла розсада помідорів, перців та баклажанів: чим підживити рослини, щоб вони відновилися

Багато хто з дачників бачив, як на розсаді перців, баклажанів та помідорів жовтіϵ листя. "Один Факт" підготував декілька порад, які допоможуть виправити ситуацію.