Наталія Могилевська вперше показала на фото свою молодшу прийомну дочку: обіймає так міцно, як рідну маму

Наталія Могилевська з головою поринула у материнські турботи. Ось і 16 травня, у День вишиванки, не забула вбрати молодшу донечку Софійку у біленьку вишиту сукенку.

Проводжаючи 4-річну доню до дитсадка, Наталія Могилевська не стрималася. Присіла й притисла маленьку Софійку до себе. Хіба могла ця стражденна дитина мріяти, що після усіх поневірянь зі старшою сестричкою Мішель, врешті опиниться в родині, де їх люблять і всіляко опікуються їхніми проблемами?!

Сама новоспечена матуся теж не обійшлася цього дня без вишиванки. Ще зранку, допоки сиділа вдома й пила каву, отримала подарунок від дизайнерки Юлії Магдич. Звісно, Наталія не стрималася й відразу ж приміряла білу довгу сукню з багатою синьою вишивкою.

Як виглядає менша донька Наталії Могилевської

Моделі від цієї дизайнерки коштують чимало. Наприклад, білу вишиту блузу з батисту, в якій красувалася Катя Осадча, можна придбати за 38 з хвостиком тисяч гривень. Та, як бачимо, знаменитостям пощастило – їм подібні луки презентують безплатно.

Могилевська ще й обличчя не встигла нафарбувати, як уже отримала подаруночок до свята. Тож маємо можливість помилуватися не лише шикарною вишитою сукнею, фасон якої чимось нагадує японський жіночий одяг, але й побачити співачку без мейкапу.

Як виглядає менша донька Наталії Могилевської

Зірка не посоромилася показати обличчя без косметики, хоча їй уже 48 років. Виглядає свіжо, усміхнено, але все ж з мейкапом і справді набагато краще.

Примірку Наталія влаштувала у себе вдома на терасі. Тож маємо можливість оглянути куточок для релаксу артистки. Тут і біло-синій диван, і підвісне крісло, і тапчани. А від сонячних променів рятують великі білі парасолі. Для всієї великої родини Могилевської вистачить місця.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?