Наталя Могилевська показала свою сестру, дядька і племінників: так виглядає справжня родина співачки (ФОТО)

Артистка вперше запросила рідинх зніматися в своєму кліпі, чим і познайомила фанатів зі своєю родиною. Деталі та сам відеокліп ви побачите далі у статті.

Народна артистка України Наталя Могилевська нещодавно порадувала шанувальників новою відеороботою – кліпом на пісню “Давай зустрінемо Різдво вдома”. У ньому вона показала частину своєї родини на честь Святого Вечору.

Наталя Могилевська показала рідних у кліпі до нової пісні та привітала всіх з Різдвом

Так, у новому відеокліпі співачка запросила зніматися свої родичів – 76-річного дядька, сестру та племінників. Як розповідала сама Могилевська, вона хотіла, щоб участь у зйомках взяла ще одна її сестра. Проте, цього не відбулося, адже вона перебуває за кордоном разом зі своїм сином.

Наталя Могилевська показалася з сестрою, дядьком і племінниками: тепер вони зірки її святкового кліпу
Наталя Могилевська показалася з сестрою, дядьком і племінниками: тепер вони зірки її святкового кліпу

Співачка також пригадала, яка незламна в неї сім’я. Як виявилося, з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну вони всі жили разом і переховувалися від обстрілів протягом перших днів. Тому, в своєму кліпі Наталя Могилевська хотіла знову зібрати всіх разом, але вже за інших обставин – щоб відсвяткувати Різдво. Цьому і присвячена нова пісня “Давай зустрінемо Різдво вдома”.

Протягом відео можна помітити 76-річного дядька Наталі Могилевської, якого вона цілує під час сцени за столом, а також сестру та племінника. Та сестра, що наразі перебуває за кордоном, до всього ж була вагітною в цей непростий час. Артистка розповіла, що саме цим складом вони попали під обстріл у районі станції метро Оболонь, що у Києві, та згодом опинилися вдома у Могилевської. Вона мала на меті саме у відеороботі на цю пісню зазнімкувати свою родину, адже Різдво є саме сакральним сімейним святом.

Наталя Могилевська присвятила цьому публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де, до всього ж, зворушливо привітала шанувальників з Різдвом, і побажала їм якнайшвидшої перемоги Україні у війні, та щоб кожен міг зібратися за величезним родинним столом.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.