Ірма Вітовська, знімаючись у ситкомі “Леся+Рома”, заробляла шалені гроші: “Почали підіймати свої ставки”

Ірму Вітовську ми знаємо по багатьох проєктах. Та найпершим, що приніс акторці славу, напевно, був ситком "Леся+Рома". Які гонорари отримували актори, що зіграли головні ролі?

Серіал “Леся+Рома” виявився доволі тривалим у часі проєктом. Ситком показували протягом 6 сезонів. Усього відзняли 136 епізодів. Головних героїв зіграли Ірма Вітовська та Дмитро Лаленков.

Після знімань обоє стали доволі жаданими акторами. А під час знімань, які тривали 3 роки, могли собі дозволити каверзувати. Ірма з Дмитром уже після першого сезону втямили, що замінити їх іншими акторами не вдасться, тому почали вимагати більшого.

Які гонорари отримували актори в серіалу Леся+Рома

З кожним новим сезоном вимагали все більше грошей за роботу. Вже у 4 сезоні їм платили більш як тисячу доларів за один знімальний день. На той час це були шалені гроші. Заробітки акторів перебували на європейському рівні.

Згодом шляхи Вітовської та Лаленкова розійшлися. Ірма займала чітку проукраїнську позицію. Дмитро багато знімався в росії, тож нахапався наративів руського міра. Напарниця по серіалу запевняє, що нині актор дійшов до тями, почав вивчати історію і робить правильні висновки.

Які гонорари отримували актори в серіалу Леся+Рома

Лаленков на початку повномасштабної агресії росії викладав у мережу світлини з російським та українським прапорами, писав, що війна “нікому не потрібна”. Згодом ці пости було видалено. Нині Дмитро звинувачує сусідню країну в агресії та показує, на що перетворився Донбас завдяки російській зброї.

Вітовська пояснила, що колега є глибоко релігійною людиною. І це наклало на його поведінку певний відбиток. А потім Дмитро взявся допомагати людям евакуюватися з окупованого Донбасу, звідки сам родом.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?