ТОП-5 найкращих різдвяних комедій для усієї сім’ї: влаштуйте атмосферний вечір за переглядом фільму

Перегляд тематичних фільмів – це один із найкращих способів провести час у святковій атмосфері в родинній компанії. Рекомендуємо вам підбірку найкращих різдвяних комедій для сімейного перегляду.

У цій підбірці не буде фільмів, які всі вже передивилися по декілька разів – про “Один удома”, серію фільмів про Гаррі Поттера, Ґрінча та мультфіль “Крижане серце” знають усі. Ми ж рекомендуємо вам підбірку інших найкращих різдвяних фільмів для сімейного перегляду.

“Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений”

Сімейна комедія про речі, знайомі кожному – ревнощі, протистояння між сусідами та святкові традиції. Тут сім’я головного героя переїздить то маленького містечка, щоб зажити тихим життям, але їм не пощастило оселитися поруч із сусідом, який мріє про божевільні речі – прикрасити свій будинок так, щоб це було видно з космосу.

“Пінгвіни містера Поппера”

Одна з безлічі чудових робіт із Джимом Керрі в головній ролі. Його персонаж – успішний маклер, якому в спадок від батьків приходять поштою шість пінгвінів. Том Поппер не знаходить нічого кращого, окрім як поселити цих антарктичних істот у своїй квартирі, і тут починається найцікавіше…

“Скрудж: Різдвяна пісня”

Головний герой мультфільму – скнара Ебенізер Скрудж, який не любить свята та не може стерпіти процес підготовки до них. Все це тому, що він ніколи не мав справжньої сім’ї, через що теплі почуття стали Ебенізеру чужими. Проте, в одну ніч до нього приходять духи Різдва та дають чоловіку шанс заглянути в минуле, щоб змінити своє майбутнє.

“Незабутнє різдво”

У центрі сюжету – розпещена донька багатого чоловіка, що через нещасний випадок на гірськолижному курорті втрачає пам’ять. Завдяки цьому вона потрапляє до затишного будинку вдівця та його доньки, де починається найцікавіше.

“Мій дідусь – Дід Мороз”

Українська комедія, сюжет якої крутиться навколо 9-річного хлопчика Максима, який дізнався, що його дідусь – Дід Мороз. Дитина вирушає до головної ялинки країни, щоб зустріти його, та на шляху йому трапляються найрізноманітніші пригоди.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?