Реперка alyona alyona у дитинстві реп писала російською: мала власну аудиторію, про яку нині соромно згадати

Реперка alyona alyona вирішила поділитися з підписниками власного Інстаграм-акаунту своїм шляхом до успіху. Ось що дізналися фани з вуст, а, вірніше, з-під клавіатури артистки.

Виявляється, Альона Савраненко свій перший репчик написала ще у підлітковому віці. Тоді школярці було всього 12 років. У 15-річному віці, коли родина вже переїхала з Кіровоградщини на Київщину, дівчина знайшла однодумців.

Усі разом створили дівочий гурт. Альона писала треки, разом їх заучували. Звісно, про запис тоді мова не йшла – у скромних музиканток не було можливості втрапити до студії звукозапису.

Лише у 18 років, коли вступила до вишу, Савраненко врешті познайомилася з хлопцями, які мали мінімум апаратури: мікрофон, паличку та накопичувач звуку. Юнка завзято взялася до справи, явивши світу композицію “Жіночий удар по стереотипах”.

Звісно, представниці слабкої статі та ще й з такими видатними формами було важко пробитися у світ репу, де панували брутальні чоловіки. Після усіх принижень, які довелося вислуховувати постійно, й народився трек із закликом до зміни наративів.

Альона Альона розповіла про російськомовний реп

Спочатку доводилося самотужки писати біти в Sony Acid Pro та FL Studio. Щойно з’явилася стипендія, Альона змогла собі дозволити придбати це у бітмейкерів. Частенько користувалася безплатною продукцією.

Оскільки перший трек юної реперки виявився незрозумілим для мережі вконтакте, Альона перейшла на російську мову. Вона познайомилася з Катею Джетнет, і гуртом взялися до роботи. У цій соціальній мережі їм вдалося зібрати чималу аудиторію.

Лише після Майдану Савраненко знайшла однодумців, які воліли слухати її творчі напрацювання українською мовою. Але це вже тема наступної історії від української реперки.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.