Цибульська розповіла показову історію про ведучого “Холостячки” Григорія Решетніка: “Дружині буде неприємно”

Навіть у шоубізі трапляються чоловіки, які дбають про власний імідж сімейної людини й ніколи не зроблять боляче своїй другій половинці. Саме таким виявився Григорій Решетнік.

Три дівчини – Таня Лі, Оля Цибульська та Таня Татарченко – зібралися на каналі “Люкс ФМ”, щоб перемити кісточки представникам сильної статі. З’ясувалося, що не завжди про чоловіків можна говорити лише неприємні речі. Є й такі вчинки, що надихають жіночу спільноту.

Саме про такий випадок із життя розповіла Оля Цибульська. Коли мова зайшла про корпоративи, чи треба відпускати чоловіка веселитися з колегами, чи контролювати й постійно телефонувати.

Григорій Решетнік відмовив Олі Цибульській

Одного разу Цибульській випало вести весілля разом із Гришею Решетніком. Це було на Миколаївщині. Фотограф запропонував ведучим та іншим дівчатам стрибнути в басейн для красивої картинки, а потім вийти з води, тримаючись за руки.

Решетнік категорично відмовився це робити. Оля усвідомила, що подібні веселі кадри плескання у воді буде неприємно споглядати дружині ведучого “Холостячки”. От саме оберігаючи душевний спокій Крістіни, Григорій і не став стрибати в басейн.

Григорій Решетнік відмовив Олі Цибульській

Дружина ні в чому не обмежує благовірного, не телефонує йому кожну годину, вимагаючи звіту, де він і чим займається. Але він настільки кохає жінку, що не хоче провокувати ревнощі, на перший погляд, безневинними витівками.

Це було ще до народження трьох дітей у родині Решетніків. Для співачки цей епізод став дуже показовим, який довів, що справжнє кохання насправді існує. Отже, будь-який чоловік, навіть коли йде на корпоратив, має пам’ятати: не треба робити те, що зачепить його дружину. Хоча ніхто не забороняє йому дуріти, танцювати й грати у різні розважальні ігри в колективі.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?