Ірма Вітовська розповіла, за яку помилку себе сварить найбільше та куди подівся Дмитро Лалєнков

Українська акторка Ірма Вітовська дала велике інтерв'ю Аліні Доротюк, розповіла про свої мрії і помилки, про які жалкує, а ще — про свого партнера з проекту "Леся + Рома" Дмитра Лалєнкова.

Ірма Вітовська-Ванца — українська акторка, яка багато років тому стала популярною завдяки телевізійному проекту “Леся + Рома”. З того часу пройшло майже 18 років і зараз Ірма вже давно вийшла з образу Лесі і успішно спробувала себе в багатьох інших популярних проектах українського виробництва (фільми “Коза Ностра”, “Мої думки тихі”, “Брама”, “Між нами”, “Королі репу”) .

В інтерв’ю Аліні Доротюк Ірма Вітовська зізнається, що після проекту “Леся + Рома” взагалі понад 2 роки ніде не знімалась. Після 2014 року, коли вже була окупована частина української території — питання української мови в кіноіндустрії стало для неї принциповим. Саме тому Ірма Григорівна стала приймати запрошення тільки в україномовні проекти.

Ірма Вітовська повідомила, куди зник Дмитро Лалєнков
Ірма Вітовська повідомила, куди зник Дмитро Лалєнков

Під час бесіди з Аліною Доротюк Ірма Вітовська-Ванца торкнулася багатьох актуальних тем сучасності, що хвилюють українців, та й її саму — теж. Як зізналась журналістка Доротюк – відверта розмова з акторкою стала найдовшою серед усіх, що були опубліковані на її каналі. Найдовшою та найцікавішою.

В інтерв’ю пані Ірма розповідала, як ставиться до росіян і російськомовних громадян України, назвала свої гонорари за проект “Леся + Рома”, а ще – озвучила помилку, про яку шкодує.

На запитання Аліни Доротюк про денний гонорар за участь в серіалі “Леся + Рома” Вітовська повідомила, що на той момент ця сума сягала більш ніж 1 тисячу доларів за день зйомок.

Гонорари, які вони отримували разом з Лалєнковим у той час були дуже близькими до європейських. Акторка зізналась, що великі прибутки зробили її по справжньому вільною. Вона перестала залежати від розкладу вистав в театрах і настрою режисерів.

Ірма Вітовська-Ванца дала велике інтерв'ю Аліні Доротюк
Ірма Вітовська розповіла про свої помилки

Ще один цікавий момент в інтерв’ю Вітовської стосувався її власних помилок. На питання від Аліни Доротюк щодо того, за щоб насварила себе колишню Ірма Вітовська відповіла швидко:

— За те, що нехтувала іноземними мовами.

За словами Вітовської, іноземні вона знає, та не настільки ідеально, як хотілося б. В Європі, звісно, вона може спілкуватись з місцевими мешканцями на їх мові, та в той же час зізнається — хотілося б їх знати більше, ліпше і краще.

Аліна Доротюк торкнулась у бесіді і питання щодо Дмитра Лалєнкова. Тут позиція Вітовської більш ніж зрозуміла — її колишній колега по відомому серіалу просто довгий час був заручником російських наративів. Та зараз — все змінилось. Він пройшов цей непростий шлях і все ж обрав для себе сторону українців.

Зараз Лалєнков дуже багато допомагає і воїнам, і цивільним громадянам, засуджує дії росіян на українській землі. Наразі актор перебуває в Україні, а на його аватарах в соцмережах майоріє жовто-блакитний український прапор. І хоча деякі вислови Лалєнкова стосовно Московського Патріархату залишаються не зовсім зрозумілими, Вітовська наголошує, що це все – через недостатнє знання історії української церкви.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?