Ірма Вітовська розповіла, за яку помилку себе сварить найбільше та куди подівся Дмитро Лалєнков

Українська акторка Ірма Вітовська дала велике інтерв'ю Аліні Доротюк, розповіла про свої мрії і помилки, про які жалкує, а ще — про свого партнера з проекту "Леся + Рома" Дмитра Лалєнкова.

Ірма Вітовська-Ванца — українська акторка, яка багато років тому стала популярною завдяки телевізійному проекту “Леся + Рома”. З того часу пройшло майже 18 років і зараз Ірма вже давно вийшла з образу Лесі і успішно спробувала себе в багатьох інших популярних проектах українського виробництва (фільми “Коза Ностра”, “Мої думки тихі”, “Брама”, “Між нами”, “Королі репу”) .

В інтерв’ю Аліні Доротюк Ірма Вітовська зізнається, що після проекту “Леся + Рома” взагалі понад 2 роки ніде не знімалась. Після 2014 року, коли вже була окупована частина української території — питання української мови в кіноіндустрії стало для неї принциповим. Саме тому Ірма Григорівна стала приймати запрошення тільки в україномовні проекти.

Ірма Вітовська повідомила, куди зник Дмитро Лалєнков
Ірма Вітовська повідомила, куди зник Дмитро Лалєнков

Під час бесіди з Аліною Доротюк Ірма Вітовська-Ванца торкнулася багатьох актуальних тем сучасності, що хвилюють українців, та й її саму — теж. Як зізналась журналістка Доротюк – відверта розмова з акторкою стала найдовшою серед усіх, що були опубліковані на її каналі. Найдовшою та найцікавішою.

В інтерв’ю пані Ірма розповідала, як ставиться до росіян і російськомовних громадян України, назвала свої гонорари за проект “Леся + Рома”, а ще – озвучила помилку, про яку шкодує.

На запитання Аліни Доротюк про денний гонорар за участь в серіалі “Леся + Рома” Вітовська повідомила, що на той момент ця сума сягала більш ніж 1 тисячу доларів за день зйомок.

Гонорари, які вони отримували разом з Лалєнковим у той час були дуже близькими до європейських. Акторка зізналась, що великі прибутки зробили її по справжньому вільною. Вона перестала залежати від розкладу вистав в театрах і настрою режисерів.

Ірма Вітовська-Ванца дала велике інтерв'ю Аліні Доротюк
Ірма Вітовська розповіла про свої помилки

Ще один цікавий момент в інтерв’ю Вітовської стосувався її власних помилок. На питання від Аліни Доротюк щодо того, за щоб насварила себе колишню Ірма Вітовська відповіла швидко:

— За те, що нехтувала іноземними мовами.

За словами Вітовської, іноземні вона знає, та не настільки ідеально, як хотілося б. В Європі, звісно, вона може спілкуватись з місцевими мешканцями на їх мові, та в той же час зізнається — хотілося б їх знати більше, ліпше і краще.

Аліна Доротюк торкнулась у бесіді і питання щодо Дмитра Лалєнкова. Тут позиція Вітовської більш ніж зрозуміла — її колишній колега по відомому серіалу просто довгий час був заручником російських наративів. Та зараз — все змінилось. Він пройшов цей непростий шлях і все ж обрав для себе сторону українців.

Зараз Лалєнков дуже багато допомагає і воїнам, і цивільним громадянам, засуджує дії росіян на українській землі. Наразі актор перебуває в Україні, а на його аватарах в соцмережах майоріє жовто-блакитний український прапор. І хоча деякі вислови Лалєнкова стосовно Московського Патріархату залишаються не зовсім зрозумілими, Вітовська наголошує, що це все – через недостатнє знання історії української церкви.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?