Оля Цибульська поділилася з жінками цінними щоденними настановами: “З життям треба гратись, а не боротись”

Днями Оля Цибульська відзначила 38-річчя. І хоча підбивати підсумки начебто ще зарано, співачка поділилася позиціями, які чітко усвідомила протягом прожитих років.

В співачки Олі Цибульської виникло чимало корисних думок. Деякі з них представниці чарівної статі можуть взяти на озброєння у власному житті. Найперше, артистка радить усвідомити, що час “не приходить, а проходить”.

Тож Цибульська радить ніколи не упускати можливостей. Кожна людина відчуває себе дитиною, допоки її вітають із днем народження батьки. На жаль, подібне не буде тривати вічно.

Кожна жінка має відчувати себе се*суальною. Це не означає, що треба вбиратися у велике декольте. Слід просто стати сміливішою, а багато хто стримує себе, і це неправильно.

Наявність ворогів та заздрісників не повинна нікого лякати. Це побічний ефект від успішності. Зазвичай пересічні люди не вибачають іншим, що вони живуть, як забажають, а не так, як усі.

Оля Цибульська підбила підсумки 38 років життя

Життя без любові неможливе, адже вона покращує життя в будь-яких його проявах. А щастя є сукупністю усіх маленьких мрій, які вдалося здійснити. Себе треба навчитися любити такою, яка є, оскільки втекти від себе не вдасться ніколи.

Є у роздумах Цибульської й міркування з приводу грошей, дітей, амбіцій, дружби й, звісно ж, музики. Підписниці уважно ознайомилися з усіма нотатками зірки й багато хто розділив настанови повністю, відчувши захват:

“В мене немає слів, тому що вже все було висловлено”.

“Ваші слова варті, щоб їх цитували”.

“Все бездоганно, точно в ціль”.

“Ти просто супер! Захоплююсь тобою і вчуся твоєї мудрості”.

“Як круто сказано! Кожна теза – в десяточку!”

“Дуже гарно, правдиво і влучно сказано. Згодна майже зі всіма пунктами”.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?