Джамала замилувала мережу синочками, яких вдягла в однакові вишиванки: “Вони так швидко ростуть”

Українська співачка Джамала замилувала шашувальників рідкісними кадрами з синами. До всього ж, хлопчики були одягнені в однакові вишиванки. Детальніше читайте далі у статті.

Українська співачка кримськотатарського та вірменського походження Сусана Джамаладінова, відома під псевдонімом Джамала, є активною користувачкою соціальних мереж. Зокрема в Instagram вона публікує фотографії з особистого життя та спілкується з фанатами. Так, нещодавно вона показала вже підрослих синів, які рідко потрапляють до стрічки зірки.

Джамала показала рідкісні кадри з помітно підрослими синами в однакових вишиванках

Так, впереше за дуже тривалий час Джамала опублікувала в “сторіз” у соціальній мережі Instagram відео зі своїми синами-красенями, одягненими в однакові вишиванки. Старший Емір-Рахман і молодший Селім-Герай постали у вишитих блакитними нитками білих сорочках із цікавими орнаментами. Окрім традиційної геометричної вишивки, на вишиванці були зображені літаки – імовірно, маленькі копії легендарної “Мрії”.

Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках
Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках

Скоріше за все, Джамала придбала однакові вишиванки синам для родинної фотосесії. Такий висновок можна зробити з того, що сама співачка зазначила – вона занадто рідко робить професійні фотографії з синами, і жалкує про це, адже хлопчики дуже швидко ростуть. Останні професійні знімки хлопців, зі слів Джамали, були зроблені аж два роки тому.

Нагадаємо, 6 років тому, у квітні 2017-го року Джамала одружилася з кримським татарином Сеїт-Бейкіром Сулеймановим, що працює економістом та є учасником проєктів із розв’язання проблем кримськотатарської молоді. Старший син подружжя – Емір-Рахман, – народився у 2018-му році, а молодший Селім-Гірай – у 2020-му.

Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках
Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?