Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: колись акторка обожнювала зятя, а тепер говорити про нього не бажає

Не так давно знаменита акторка Ольга Сумська видала заміж свою старшу доньку за росіянина, Володимира Яглича. Вона душі за ним не чула, проте з 24 лютого 2022 все змінилося.

У далекому 2015 році фанатів родини Сумських шокувала новина про те, що старша донька Ольги В’ячеславівни – Тоня Паперна, – хоче отримати російське громадянство. Це викликало купу обурень після подій 2014 року, проте дівчина запевняла – вона робить це заради акторської кар’єри, а не через політичну позицію. Проте згодом вона вийшла заміж за росіянина та народила йому двох дітей.

Донька Ольги Сумської показала чоловіка-росіянина: як виглядає єдиний зять артистки, якого вона вже не так сильно обожнює

Відтоді як Тоня Паперна вийшла заміж, Ольгу Сумську не раз “пісочили” за зятя-росіянина. Проте акторка на всю Україну говорила, що обожнює Володимира Яглича, і хизувалася фотографіями сім’ї своєї доньки в соцмережах. Проте, з початком повномасштабного вторгнення це обожнювання зникло.

Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: як виглядає єдиний зять артистки
Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: як виглядає єдиний зять артистки

З 24 лютого 2022 року все змінилося: сама Тоня Паперна ніяк не висловилася публічно проти повномасштабного вторгнення, і в додачу до цього обмедила доступ до своєї сторінки для користувачів з України. Ольга Сумська всіляко намагалася виправдати доньку, ніби та не хоче ризикувати життям за свої погляди та не хоче покинути сім’ю в москві.

При цьому сама Ольга Сумська за весь цей час ніяк не згадувала про “улюбленого” зятя – і достеменно невідомо, чи їх стосунки справді зіпсувалися, чи артистка просто не хоче отримати чергову хвилю хейту за те, що вигороджує росіянина.

При цьому і Антоніна Паперна, і Володимир Яглич живуть своїм звичайним життям в росії – публікують фотографії з червоних доріжок, занят спортом, кадри сімейних посиденьок і гламурного життя, та ніяк не згадують ні про батьківщину Тоні, ні про її матір, ні про злочини росії в Україні. З цього можна зробити доволі однозначний висновок про позицію обидвох.

Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: як виглядає єдиний зять артистки

А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?