Тоня Матвієнко розповіла про свою 12-річну любов з Арсеном Мірзояном і його стосунки з її мамою

Тоня Матвієнко завітала в гості до Олексія Суханова. Інтерв'ю видалось цікавим і багатогранним. Тоня розповіла, що її мама Ніна Матвієнко була… проти її шлюбу з Мірзояном. Але кохання – перемогло.

Заслужена артистка України, співачка і акторка Тоня Матвієнко дала велике інтерв’ю ведучому українського шоу “Говорить Україна” Олексію Суханову. У відвертій розмові Тоня розповіла і про смерть мами, і про те, як зараз живе без неї, і… про найбільше кохання свого життя — Арсена Мірзояна.

Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном

 

Тоня Матвієнко йде по життю разом зі співаком Арсеном Мірзояном вже 12 років. В їх житті було багато різних моментів, але зараз співачка та донька славетної Квітки-душі, Ніни Митрофанівни Матвієнко — із впевненістю може сказати:

Я знаю, що це – моє кохання!

Олексій Суханов поцікавився в Тоні, як можна знайти таке кохання, яке палає в їх з Арсеном подружжі і зауважив, що деякі люди шукають своє кохання все життя і… не можуть знайти.

Тоня Матвієнко з мамою, Ніною Митрофанівною
Тоня Матвієнко з мамою, Ніною Митрофанівною

Співачка трохи поміркувала над ним, а потім надала дуже мудру і цікаву відповідь. На думку Тоні Матвієнко — кохання не потрібно шукати, його треба… створювати.

Так, спільними зусиллями, спільними стараннями двох людей — за допомогою компромісів і прийняття як сильних, так і слабких сторін свого партнера.

Тоня Матвієнко разом із Арсеном Мірзояном 12 років
Тоня Матвієнко разом із Арсеном Мірзояном 12 років

Співачка пригадала, що на початку відносин з музикантом і співаком Арсеном Мірзояном вона зіштовхнулася з тим, що її матуся не приймала майбутнього зятя.

Звісно, як творча людина — Ніна Митрофанівна була до нього толерантною, але в той же час попереджала доньку про те, щоб вона добре обміркувала своє рішення та не поспішала.

Як зізнається Тоня — головною причиною такої поведінки з боку мами було те, що на той момент Арсен Мірзоян… перебував в інших стосунках.

І, як і будь-яка мама, Ніна Митрофанівна переймалася за репутацію своєї доньки і те, що з приводу її відносин з одруженим чоловіком буде казати суспільство.

Вже під час подружнього життя Тоні з Арсеном довелось з’їхатись з мамою співачки і жити на одній жилплощі. Періодично, як і в кожній родині — в них виникали дрібні чвари.

Тоня, як справжня жінка, захищала чоловіка від тещі і всіх завжди мирила. За спогадами співачки – іноді траплялись ситуації, коли Арсен засиджувався зі своїми друзями до пізньої ночі і залишав брудний посуд в мийці.

І тоді їй доводилось вставати раніше, щоб усе перемити і не засмучувати маму. Але, на думку Тоні Матвієнко — саме з таких дрібниць і пожертв складається щасливе родинне життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?