Тоня Матвієнко розповіла про свою 12-річну любов з Арсеном Мірзояном і його стосунки з її мамою

Тоня Матвієнко завітала в гості до Олексія Суханова. Інтерв'ю видалось цікавим і багатогранним. Тоня розповіла, що її мама Ніна Матвієнко була… проти її шлюбу з Мірзояном. Але кохання – перемогло.

Заслужена артистка України, співачка і акторка Тоня Матвієнко дала велике інтерв’ю ведучому українського шоу “Говорить Україна” Олексію Суханову. У відвертій розмові Тоня розповіла і про смерть мами, і про те, як зараз живе без неї, і… про найбільше кохання свого життя — Арсена Мірзояна.

Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном

 

Тоня Матвієнко йде по життю разом зі співаком Арсеном Мірзояном вже 12 років. В їх житті було багато різних моментів, але зараз співачка та донька славетної Квітки-душі, Ніни Митрофанівни Матвієнко — із впевненістю може сказати:

Я знаю, що це – моє кохання!

Олексій Суханов поцікавився в Тоні, як можна знайти таке кохання, яке палає в їх з Арсеном подружжі і зауважив, що деякі люди шукають своє кохання все життя і… не можуть знайти.

Тоня Матвієнко з мамою, Ніною Митрофанівною
Тоня Матвієнко з мамою, Ніною Митрофанівною

Співачка трохи поміркувала над ним, а потім надала дуже мудру і цікаву відповідь. На думку Тоні Матвієнко — кохання не потрібно шукати, його треба… створювати.

Так, спільними зусиллями, спільними стараннями двох людей — за допомогою компромісів і прийняття як сильних, так і слабких сторін свого партнера.

Тоня Матвієнко разом із Арсеном Мірзояном 12 років
Тоня Матвієнко разом із Арсеном Мірзояном 12 років

Співачка пригадала, що на початку відносин з музикантом і співаком Арсеном Мірзояном вона зіштовхнулася з тим, що її матуся не приймала майбутнього зятя.

Звісно, як творча людина — Ніна Митрофанівна була до нього толерантною, але в той же час попереджала доньку про те, щоб вона добре обміркувала своє рішення та не поспішала.

Як зізнається Тоня — головною причиною такої поведінки з боку мами було те, що на той момент Арсен Мірзоян… перебував в інших стосунках.

І, як і будь-яка мама, Ніна Митрофанівна переймалася за репутацію своєї доньки і те, що з приводу її відносин з одруженим чоловіком буде казати суспільство.

Вже під час подружнього життя Тоні з Арсеном довелось з’їхатись з мамою співачки і жити на одній жилплощі. Періодично, як і в кожній родині — в них виникали дрібні чвари.

Тоня, як справжня жінка, захищала чоловіка від тещі і всіх завжди мирила. За спогадами співачки – іноді траплялись ситуації, коли Арсен засиджувався зі своїми друзями до пізньої ночі і залишав брудний посуд в мийці.

І тоді їй доводилось вставати раніше, щоб усе перемити і не засмучувати маму. Але, на думку Тоні Матвієнко — саме з таких дрібниць і пожертв складається щасливе родинне життя.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.