2 роки самітництва не пройшли дарма: 76-річна Софія Ротару прогулялася парком і вразила змінами зовнішності

Софія Ротару після повномасштабного вторгнення практично зникла з недійного простору. Проте, прихильники іноді її все ж бачать. "Один Факт" розповість вам, де у вільний час гуляє Софія Михайлівна.

Софія Михайлівна Ротару — співачка, що відома не тільки в межах України, але й в інших країнах пострадянського простору. Зараз їй вже виповнилося 76 років і на велику сцену виконавиця таких відомих пісень як “Хуторянка” і “Червона рута” вже не виходить. Свій вільний час співачка присвячує прогулянкам, відпочинку, а ще – приділяє час своїм онукам і дітям.

Софія Михайлівна Ротару прогулялася італійським парком у хустинці
Софія Михайлівна Ротару прогулялася італійським парком у хустинці

Багато шанувальниць творчості Софії Михайлівни цікавляться, як їй вдається навіть у почесному віці зберігати неймовірну жіночість та красу. Але мало хто з них знає про те, що поза межами сцени співачка має змогу побути самою собою і проводить вільний час в звичайних нарядах, які нічим не виділяються. Співачка може вдягнути і платочок на голову, і здійснити прогулянку по італійському парку.

Чому італійському? — Просто Софія Михайлівна придбала там маєток і оформила його на власного сина, Руслана Євдокимова. Імовірно, що це було зроблено заради того, щоб після смерті співачки її рідні не мали бюрократичних проблем із оформленням спадку.

Сусіди по італійській віллі співачки розповідали, що останнім часом бачать співачку саме там. Артистка обожнює прогулюватись місцевими парками, вдягнувши на голову хустинку і абсолютно без ніякої косметики. Тут її всі сприймають не як відому артистку, а як звичайнісіньку італійську бабусю. Впізнати виконавицю в такому антуражі дуже важко.

Співачка Софія Ротару переїхала до Італії
Співачка Софія Ротару переїхала до Італії

Софія Михайлівна Ротару дебютувала на сцені фестивалю “Пісня Року”понад 50 років тому. В рамках цього фестивалю співачка виконала близько 90 різних хітів, перевершивши за цим показником усіх своїх колег.

Влітку 2023 року в ЗМІ з’являлася інформація щодо проблем зі здоров’ям у Софії Михайлівни. Подейкували, що саме через них вона була змушена виїхати на лікування до Німеччини. Згодом з’ясувалося, що зірка проходила там загальне профілактичне обстеження.

Наразі відомо, що єдиний син Софії Михайлівни перебуває в Україні, а онука Софія мешкає в США, але із задоволенням прилітає відпочити до італійської Тоскани.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?