Осадча, Олена Тополя, Онука приголомшили зізнанням: знаменитості не планували народжувати дітей – так вийшло

Деякі зірки, народивши дві й більше дитини, раптом зробили зізнання, що діти у них вийшли незапланованими. Тож не виключено, що раптова вагітність накриє їх знову.

Катя Осадча

Час від часу в мережі з’являються чутки про чергову вагітність телеведучої. Мовляв, Катя з Юрою Горбуновим мріють про дівчинку. А коли жінка вбирається у сукню вільного крою, відразу лунають розмови, що Осадча приховує живіт.

Зірки розповіли про незаплановану вагітність

На питання підписників в Інстаграмі, чи вагітна знаменитість учетверте й чи планує народжувати дівчинку, Катря відповіла коротко, що вони навіть третю дитину не планували. Але так сталося. Тож не виключено, що дві смужки з’являться знову й доведеться народжувати вже після 40 років.

Олена Тополя

Не секрет, що у творчій родині Тополь зростають відразу троє дітлахів. Коли в Олени запитали, чи планують вони з Тарасом четверту дитину, співачка категорично зауважила, що не збирається більше поповнювати сім’ю.

Зірки розповіли про незаплановану вагітність

Натомість співачка зауважила, що відразу двох дітей абсолютно не планували, але вони з’явилися на світ. Колишня Альоша зазначила, що запланованим був лише Ромчик. А от Маркусь та Марійка з’явилися несподівано. Звісно, коли жінка дізналася, що вагітна, питання, народжувати чи ні, не стояло. Тож якщо завагітніє вчетверте, теж не сумніватиметься.

Онука

Щойно Наталя Жижченко з чоловіком вирішили, що будуть бездітною парою, співачка зробила тест й побачила дві смужки. Робити нічого, довелося відмовитися від ідеї стати чайлдфрі й готуватися до народження первістка.

Зірки розповіли про незаплановану вагітність

Призвичаїтися до народження Сашка було дуже складно. Артистці навіть довелося попервах відвідувати психолога. Та згодом настільки призвичаїлася, що за 3 роки народила ще й донечку Ліну.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?