Оксана Білозір розповіла всій Україні, чи платять їй гроші за народні звання і скільки коштів йде на побут

Українська співачка Оксана Білозір розповіла, чим заробляє на життя і скільки коштів витрачає щомісяця. Дізнайтесь подробиці прямо зараз у матеріалі від "Один Факт".

Виконавиця патріотичних українських пісень Оксана Білозір вже понад 10 років поспіль живе одна і забезпечує усі свої потреби самостійно. Після початку повномасштабного вторгнення чимало українських співаків та акторів втратили своє джерело прибутку. Втім, ця історія — не про пані Оксану.

Як стверджує сама знаменитість — після введення військового стану вона не втратила основного джерела свого прибутку, а саме — своїх концертів. І зараз зірка почувається комфортно і вільно в плані фінансів.

Також Оксана Білозір додала, що зараз на покриття її побутових потреб їй необхідно приблизно 60-70 тисяч гривень на місяць. Але ця сума може зростати в залежності від її щомісячних потреб.

В інтерв’ю, яке пані Оксана дала Youtube блогеру Славі Дьоміну, співачка зізналась що навіть під час війни їй вдається заробляти гроші на концертах і творчій діяльності.

Питання щодо того, аби мати купу грошей — для неї не стоїть. Незважаючи на ситуацію, в якій зараз опинилася країна — співачка почуває себе вільною.

Точну суму своїх фінансових витрат вона не рахувала, але назвала приблизну цифру, яка дорівнює 60-70 тисяч гривень. Звісно, бувають місяці, коли ця сума збільшується. Наприклад, коли потрібні додаткові витрати на відпочинок.

Оксана Білозір зізналася, що для комфортного життя на місяць їй потрібно близько 60-70 тисяч гривень
Оксана Білозір зізналася, що для комфортного життя на місяць їй потрібно близько 60-70 тисяч гривень

До того ж в пані Оксани є велика родина. За необхідності вона також допомагає грошима своїм дітям та онукам. А ось щодо зіркових регалій та нагород — то пані Оксана не отримує від них жодного прибутку. Держава не платить їй премій за різноманітні звання.

До речі, життя Оксани Білозір — це не тільки сцена. Співачка має і військові регалії. Так, виконавиці мається статус учасниці бойових дій в Афганістані. Ще за часів радянської влади Оксана Володимирівна приїжджала до Афганістану і загалом провела на території цієї країни 6 місяців.

Крім того, пані Оксана відома в Україні і як політична діячка. В 2005 році вона обіймала посаду міністра культури та туризму.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.