31-річна Олександра Заріцька молодиться, як може, не цураючись уколів краси: “Ця моя міміка наробила біди”

Лідерці гурту Kazka Олександрі Заріцькій всього 31 рік, а вона вже страждає від мімічних зморшок. Саме тому зірка змушена вдаватися до уколів краси, показавши, як відбувається цей процес.

Олександра Заріцька, яка цього року планує стати на весільний рушник, вирішила підготуватися до майбутнього весілля ретельно. Співачка з гурту Kazka відвідала салон краси, де завітала до косметологічного кабінету:

“Ця моя міміка надлишкова вже наробила мені біди”.

На меті зірки було позбутися мімічних зморшків, зробивши уколи краси. Саша обрала для себе речовину диспорт. Напевно, Заріцька робить подібну процедуру вже не вперше, оскільки трималася стійко й не проявляла ознак страху.

Олександра Заріцька вдалася до уколів краси

З репортажу, який зробила артистка від косметолога, можна роздивитися, які частини обличчя піддалися втручанню. Спеціалісти кололи між бровами, на щоках, у кутиках очей. Схоже, підопічна Юрія Нікітіна залишилася вдоволена отриманим результатом.

В основі диспорту перебуває речовина ботулотоксин. Завдяки їй можна відкоригувати мімічні зморшки не лише в жінок, але й у чоловіків. Нещодавно зізнання, що користується уколами краси, зробив і Павло Зібров. Щоправда, не поточнив, який саме препарат використовує для омолодження.

Звісно, всі ми нині багато переживаємо через війну й події, що відбуваються щодня у країні. Це не додає свіжості обличчю. Щоб не виглядати сіро й втомлено, Заріцька додатково вдається до масажу обличчя. А ще Саші довелося лікувати шкіру.

Поки що на світлинах зірки важко побачити результат процедури. Видно лише, що шкіра почервоніла. Та Олександра не соромиться викладати в Інстаграм фото без фільтрів та мейкапу, тому невдовзі зможемо оцінити якість косметологічного втручання.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.