47-річна Олена Кравець зізналася, що “Квартал 95” більше не чекає на її повернення: “Я офіційно безробітна”

47-річна Олена Кравець цьогоріч залишилася без роботи. З "Кварталу 95" пішла сама, а шоу "Тихий вечір" закрили. Чи можливе повернення акторки на попереднє місце роботи?

Довгий час Олена Кравець була єдиною актрисою у “Кварталі 95”. Працювалося їй у чоловічому колективі непогано. З початку повномасштабної агресії сценічна дружина Зеленського виїхала за кордон.

Чи повернеться Олена Кравець до Кварталу 95?

А коли повернулася в Україну, приголомшила широкий загал повідомленням, що йде з “Кварталу”. Кравець пішла на телеканал “Дім”, де стала ведучою шоу “Тихий вечір”. Коли стало відомо, що на цю телепродукцію планували виділити 33 млн грн, а потім зменшили суму до 27 мільйонів, вибухнув скандал.

У 2024-му шоу перестало виходити в ефір, й Олена залишилася без роботи. Шанувальники гумору “Кварталу 95” висловили сподівання, що гумористка повернеться до Кошового, Пікалова та інших старих друзів. Усе-таки провели разом довгих 25 років. Натомість знаменитість сповістила в інтерв’ю “ТСН Ексклюзив” дещо інше:

“Паузи вже немає. Я пішла, як почався “Тихий вечір” восени 2022-го. Я розуміла, що я не можу і там, і там”.

І хоча з колегами-кварталівцями жінка не сварилася. Розсталися тихо-мирно, без грюкання дверима, повернення назад знаменитість не вбачає. Після звільнення з “Кварталу” Олена опинилася у статусі безробітної, в якому перебуває й донині.

Чи повернеться Олена Кравець до Кварталу 95?

Хлопці довгий час не брали нікого на заміну. Тепер місце Кравець посіла Ірина Гатун “Жіночого кварталу”. А Олена разом зі старшою донькою Марією вирішили спробувати самостійний шлях. Намагаються розкрутити власний Ютуб-канал “Дома поговоримо”. Чи вийде з цього щось путнє, акторка й сама не знає, тому про повернення до “Кварталу” говорить не зовсім категорично:

“Я не буду казати, ні, я ніколи не повернусь. Не знаю, можливо, ще таке буде. Не знаю…”

Подивитися інтерв’ю на каналі ТСН не вийде – його видалили за кілька годин після оприлюднення.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.