Родичів не вибирають: як виглядають брати Тіни Кароль, Лідії Таран, Наді Дорофєєвої, Лесі Нікітюк та інших

Шматочок зіркової слави іноді дістається не тільки українським знаменитостям, але й їх найближчим родичам. "Один Факт" пропонує до вашої уваги добірку чоловіків, яким пощастило бути братами зірок.

Зірки українського телебачення та сцени — теж люди. І в них, як в багатьох звичайних українців, є найближчі родичі. “Один Факт” пропонує читачам добірку, з якої ви дізнаєтесь трохи більше про рідних братів Лідії Таран, Тіни Кароль, Лесі Нікітюк та інших українських знаменитостей.

Тіна Кароль

Тіна Кароль — відома українська співачка, справжнє ім’я якої Тетяна Ліберман. Про її особисте життя, сина і чоловіка, який вже понад десять років, як відійшов у засвіти — відомо багато. А ось про батьків та родину, в якій виросла Тіна — дуже мало інформації. Відомо, що Тетяна народилась в родині інженерів — Світлани Андріївни та Григорія Ліберманів. Окрім самої Тіни батьки виховували ще й хлопчика, рідного брата майбутньої відомої співачки.

Співачка Тіна Кароль з рідним братом Станіславом і мамою
Співачка Тіна Кароль з рідним братом Станіславом і мамою

Звати брата Тіни Кароль Станіслав Ліберман і він старше за неї на 4 роки. Тіна Кароль не дуже полюбляє розповідати про своїх рідних. Все, що відомо про її рідного брата — це те, що він став доволі успішною людиною. Станіслав Ліберман мешкає в Києві та працює адвокатом. Чоловік володіє власною юридичною фірмою.

Станіслав Ліберман одружений, в нього є донька. Його дружина — це рідна сестра іншої української знаменитості, акторки Ірми Вітовської-Ванца. Сама Тіна Кароль добре спілкується із рідним братом та його родиною. Співачка часто приїздить до родича в гості і проводить час з племінницею.

Лідія Таран

Лідія Таран з братом Макаром
Лідія Таран з братом Макаром

Телеведуча Лідія Таран, яка після початку повномасштабного вторгнення виїхала до Франції разом із донькою і зараз працює виїзною журналісткою — дуже рідко розповідає про своїх родичів. Втім, деяка інформація все ж просочується в ЗМІ. Її поширює сама ж Лідія на особистій сторінці в Instagram.

Після початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран у себе на сторінці оприлюднила світлину із рідним братом Макаром, який старше за неї. На одній зі світлин Лідія позує поряд із братом. На іншій — Макар зображений оди у воєнній амуніції. Як повідомила сама ж ведуча у дописі до цих світлин — Макар зараз перебуває на фронті і йому довелось до інших мов, які він знає (китайська, французька, англійська) — ще вивчити мову гранатомета. Також Лідія Таран написала, що дуже пишається своїм братом.

Дмитро Комаров

Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров теж має молодшого брата, якого звати Миколою. Хлопець — зовсім не публічний і працює в сфері IT. А ще — захоплюється фотографією, як і його знаменитий брат.

Мандрівник Дмитро Комаров з молодшим братом і сестрою
Мандрівник Дмитро Комаров з молодшим братом і сестрою

Микола Комаров — з двійнят. Його з Дмитром сестру звати Ангеліна. Вона — успішний стиліст і за кількістю підписників у соціальній мережі Instagram зовсім скоро може наздогнати найвідомішого українського мандрівника і за сумісництвом — свого брата Дмитра Комарова.

Дмитро Комаров і його брат Микола дуже схожі один з одним
Дмитро Комаров і його брат Микола дуже схожі один з одним

Дмитро Комаров завжди вихваляється талантами свого молодшого брата у соцмережах та інтерв’ю.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк теж виховувалась в родині не одна. У зірки є рідний брат Сергій Нікітюк. Леся завжди намагається оберігати своїх рідних від уваги суспільства.

Брат Лесі Нікітюк зі своєю родиною
Брат Лесі Нікітюк зі своєю родиною

Саме тому світлини із братом, мамою і племінницями дуже рідко з’являються на її сторінці в соціальних мережах.

Сергій Притула

Сергій Притула з братом Василем
Сергій Притула з братом Василем

Рідного брата має і колишній шоумен, а нині — український волонтер Сергій Притула. Звуть його родича Василем. Через щільний робочий графік Притула дуже рідко бачиться із братом. Але в інтерв’ю та приватних розмовах Сергій згадує брата Василя з теплотою.

Надя Дорофєєва

Брат Наді Дорофєєвої працює стоматологом
Брат Наді Дорофєєвої працює стоматологом

Брата співачки Наді Дорофєєвої звуть Максимом. Він старший за Надію на 5 років. Хлопець вже створив власну родину і працює стоматологом.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.