Чоловіки, які існують лише на словах: кого приховують Алла Мазур, Слава Камінська, Аніта Луценко та інші

Деякі українські зірки пильно приховують своїх чоловіків. Іноді може здатися, що ці жінки одинокі, та насправді це не так. "Один Факт" пропонує вам добірку знаменитостей, які приховують чоловіків.

Особисте життя українських зірок іноді хвилює суспільство набагато більше, аніж їх творча спадщина і здобутки. Багато хто із наших знаменитостей розповідає про будь-які зміни в своїх особистих стосунках (весілля, вінчання, народження дітей, розлучення). Інші ж старанно приховують свою другу половинку від суспільства. Герої добірки, яку підготував “Один Факт”, належать до другої категорії. До цього переліку увійшли ведуча Алла Мазур, співачка Наталія Могилевська, Аніта Луценко, Слава Камінська і Ольга Цибульська.

Аніта Луценко

Аніта Луценко ніколи не прагнула демонструвати на публіці власні особисті відносини. Також тренерка із фітнесу завжди намагається приховувати свого коханого чоловіка, з яким живе під одним дахом вже багато років.

Фітнес тренерка Аніта Луценко старанно приховує нового чоловіка від суспільства
Фітнес тренерка Аніта Луценко старанно приховує нового чоловіка від суспільства

Щоправда, Аніта Луценко нещодавно все ж розповіла деякі цікаві факти про свого благовірного. Відомо, що її коханого звуть Олександр Лозовцов. Чоловік народився 27 травня 1976 року в невеличкому містечку Жовті Води. Олександр — майстер цигун. Він займається духовними практиками понад 25 років і має в цій сфері дуже великий досвід. Чоловік Аніти Цой не лише проводить навчаючі семінари та тренінги, а ще й працює СЕО в проекті своєї коханої дружини, який називається WOWbody.

А ще Олександр Лозовцов навчався в Тибеті, Китаї та Індії.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська не хоче показувати свого чоловіка через його непублічність
Наталія Могилевська не хоче показувати свого чоловіка через його непублічність

Наталія Могилевська за своє життя була заміжня тричі. Третій шлю в співачки стався зовсім нещодавно і вже після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2024 року.

Зі своїм третім чоловіком Наталія Могилевська побралася вже під час війни. Але їх знайомство сталось набагато років раніше. Щоправда, через чоловічий характер Наталії та її зосередженість на кар’єрі побудувати родинні відносини їм довго не вдавалось.

Вже після початку військових дій чоловік допомагав Наталії Могилевській вивозити з окупації її вагітну сестру. На сьогоднішній день чоловік Могилевської — киянин. Але раніше він мешкав у різних країнах світу. Певний час чоловік жив в Еквадорі, Америці та Іспанії.

Могилевська розповіла, що в її коханого — дуже добре почуття гумору. Цікаво, що на початку знайомства вони дуже сварились один із одним. Наталія зізналась, що то все було через її характер. Коханий її — людина з характером і звик, щоб йому усі відчинялись, мовчки слухали і виконували все те, що він каже. Але Наталія — дівчина не з тих, хто без заперечень виконує чужі накази. Вона ж — дама із перчинкою, якої пальця до рота не клади.

Алла Мазур

Алла Мазур — справжня легенда українського телебачення, яка виховує сина і.. має чоловіка. Щоправда, особистість другої половинки Алли Мазур залишається для багатьох її шанувальників суцільною таємницею. Ведуча не вважає за потрібне розголошувати ім’я свого коханого чоловіка та батька своєї дитини.

Ведуча Алла Мазур та її імовірний чоловік Роберт Опаленик
Ведуча Алла Мазур та її імовірний чоловік Роберт Опаленик

Втім, пильні шанувальники та користувачі соціальних мереж помітили, що Алла Мазур дуже часто з’являється на публіці разом із телевізійним співробітником Робертом Опалеником. До того ж колеги багато років поспіль працюють разом.

Сама Алла Мазур ці чутки ніяким чином не підтримує.

Слава Камінська

Колишнім чоловіком співачки та екс-солістки гурту “НеАнгели” Слави Камінської був пластичний хірург Едгар Камінський. До нього вона також була в шлюбі з чоловіком на ім’я Євген.

Співачка Слава Камінська з таємничим бойфрендом
Співачка Слава Камінська з таємничим бойфрендом

Розлучення з Камінським стало справжньою драмою для співачки і вона довгий час лишалась самотньою. Але, схоже на те — що Слава Камінська знов знайшла особисте щастя, яке ретельно приховує від суспільства.

Привід для таких міркувань з’явився в шанувальників співачки після того, як вона поділилась черговою романтичною світлиною із своїм новим коханим. Щоправда, частину світлини, яка була зроблена перед дзеркалом у ліфті — артистка прикрила романтичним емоджи. Тому розгледіти обличчя її нового обранця досить складно. Помітно лише, що хлопець має крупні риси обличчя і носить бороду.

Ольга Цибульська

Українська співачка Ольга Цибульська перебуває в шлюбі з таємничим чоловіком вже багато років поспіль. Саме від нього брюнетка народила і свого сина Нестора.

Імовірний чоловік Ольги Цибульської - депутат на прізвище Грисюк
Імовірний чоловік Ольги Цибульської – депутат на прізвище Грисюк

Особистість коханого співачка не демонструє широкій аудиторії через те, що він є людиною не публічною. Багато років шанувальники творчості Олі Цибульскої взагалі не вірили в те, що в неї є законний чоловік. Однак нещодавно в ЗМІ просочилась інформація, що Оля Цибульська — дійсно заміжня. Її чоловік – депутат на прізвище Грисюк.

 

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?