Зірковий раціон: як Настя Каменських має чудові форми та яких правил у харчуванні вона дотримується

Настя Каменських розповіла про своє харчування та дієти: що саме їсть зірка та яких принципів і правил дотримується у житті, аби виглядати молодою.

Настя Каменських вражає своєю неперевершеною фігурою, проте вона підкреслює, що це результат здорового способу життя, у її житті завжди присутнє правильне харчування і регулярний спорт.

Зірка підкреслює, що збереження здоров’я і краси – це постійний та непреривний процес, і вона вірна своєму вібору навіть у час відпочинку.

Настя Каменських розповіла про своє харчування та дієти
Настя Каменських розповіла про своє харчування та дієти

Також Настя акцентує увагу у своїх соціальних мережах щодо важливості здорового способу життя для збереження молодості та енергії. Вона дотримується строгих правил харчування, навіть коли це важко, Настя розповіла, що у її колі друзів, її часто називають “занудою”. Вона розуміє важливість дотримання режиму навіть під час святкування дня народження, Нового року тощо, але робить це врівноважено, дозволяючи собі порушити свої звички лише у міру необхідності.

Щодо режиму харчування, Настя Каменських включає повноцінні сніданки, обіди, вечері і два перекуси, кожен з яких збалансований і корисний. Наприклад, сніданок може включати вівсянку або овечий йогурт без добавок, з ягодами або фруктами, і трохи горіхів. Першим перекусом може бути омлет з авокадо або огірком та зеленими листями, такими як рукола, салат і базилік.

Обід зазвичай містить білок (наприклад, курячу грудку, стейк з яловичини, парову курячу котлету, рибу або морепродукти), гарнір (гречку, рис, кіноа) і овочевий салат обов’язково з оливковою олією. Вечеря може включати м’ясо, рибу або морепродукти, а також салат.

Другий перекус – 150 грамів низькокалорійного сиру та чашка чорного чаю без цукру. Настя також зазначає, що вона п’є чорний чай, каву з рослинним молоком і дуже багато води, близько 1,5-2 літрів на день. Вона підкреслює, що даний раціон є досить простим та смачним, водночас корисний для формування фігури і збереження здоров’я.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.