“Розумний, сміливий, ніжний”: Катерина Осадча показала свого 7-річного сина, якого ховала від публіки

Телеведуча Катерина Осадча привітала старшого сина Івасика з 7-річчям і показала, як зараз виглядає хлопчик, якого вона народила від Юрія Горбунова. Детальніше читайте в матеріалі від "Одного Факту".

В родині Катерини Осадчої та Юрія Горбунова 18 лютого відбулось важливе свято. Їх старшому сину Івасику виповнилося 7 рочків.

В своїй соцмережі Instagram щаслива мама ніжно привітала молодого козака із сьомою річницею життя.

Теплі слова на адресу сина ведуча супроводила доцільним жартом про те, що вони, як батьки — дуже люблять цього малого бешкетника, хоча Івасик іноді змушує їх понервувати. У привітаннях, які Катерина Осадча доповнила родинними світлинами, на яких вона сама позує поряд із сином-іменинником та чоловіком Юрієм Горбуновим.

Сину Катерини Осадчої та Юрія Горбунова виповнилося 7 років
Сину Катерини Осадчої та Юрія Горбунова виповнилося 7 років

В дописі до світлин Катерина Осадча називає сина розумним і сміливим хлопчиком, який водночас може бути дуже норовливим. Матуся зізнається, що іноді життєва позиція старшого сина доводить їх з батьком до сказу. Але саме такі риси характеру дуже допомагають потім у дорослому житті. Тож нащадок зіркової пари у відстоюванні своєї позиції цілком правий і знаходиться на вірному шляху.

Любимо тебе, наш хлопчик і пишаємося, яким ти ростеш. Твої мама і тато – написала Катерина Осадча.

Свої вітаннячка маленькому імениннику залишили понад сто користувачів.

Вітання Івасику Горбунову із 7-річчям залишив репер Потап
Вітання Івасику Горбунову із 7-річчям залишив репер Потап

Серед них — і чоловік Анастасії Каменських, репер Олексій Потапенко (Потап):

Вітаннячко — коротко написав виконавець у коментарях

Катерина Осадча народила старшого сина Івана від Юрія Горбунова 18 лютого 2017 року. Через 4 роки, 19 серпня 2021 року в Івасика з’явився молодший братик Данило. Всього в телеведучої троє дітей. Є ще старший син Ілля від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Зараз цей хлопець вже дорослий. Йому виповнився 21 рік.

Катерина Осадча із старшим сином Іваном і чоловіком Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча із старшим сином Іваном і чоловіком Юрієм Горбуновим

З першим чоловіком Катерина Осадча розлучилась в 2004 році. В лютому 2017-го року ведуча побралась законним шлюбом із Юрієм Горбуновим. Зараз їх пара вважається одною із найміцніших в українському шоу-бізнесі.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?