36-річна Настя Каменських вразила своїх шанувальників прямо на концерті: співачка стала на коліна

Настя Каменських здивувала своїх шанувальників не лише потужним виконанням своїх хітів, але й несподіваним жестом: співачка стала на коліна прямо на сцені.

Співачка Настя Каменських нещодавно відвідала місто Дніпро, де проходив її незабутній концерт. Настя виконувала свої найпопулярніші хіти перед величезною аудиторією. Протягом виступу, вона мала неймовірний зв’язок з глядачами, зробивши неймовірний жест, що зачарував усіх присутніх.

Під час виконання пісні “Червоне вино”, Настя не просто обмежилася сценою, а спустилася серед глядачів, пройшовши перед першим рядом, вона здивувала усіх, опустивши одне з сидінь і встаючи на нього колінами. Цей несподіваний рух створив інтимну атмосферу та показав, наскільки співачка прагне бути ближче до своїх шанувальників.

Наступний момент був ще більш емоційним, коли одна з фанаток Насті Каменських вручила їй букет троянд, підкреслюючи свою любов і підтримку. Цей жест не лише зігрів серце співачки, а й показав, наскільки важливі для неї її шанувальники.

Настя Каменських стала на коліна прямо на концерті. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських стала на коліна прямо на концерті. Фото з Instagram @kamenskux

Після виступу, Настя не забула висловити свою подяку та вдячність глядачам за теплий прийом у Дніпрі. У своєму зверненні вона підкреслила, що для неї концерти – це не просто виступи, а справжня спільнота, де кожен може обмінятися енергією та позитивними емоціями. Кожен прихід на концерт для неї – це не лише вираження підтримки, а й символ продовження життя та єднання в підтримці наших захисників.

Завершуючи своє звернення, Настя висловила вдячність усім своїм фанатам і заявила, що незабаром повернеться з новими виступами, щоб подарувати своїй аудиторії незабутні миті радості.

Нещодавно Каменських разом із своїм чоловіком були у Колумбії. За словами продюсера, їхня поїздка мала на меті розвиток кар’єри. Пізніше Каменських повернулася в Україну, щоб розпочати тур по містах країни, а Потап залишився за кордоном, продовжуючи працювати над музичними проєктами або іншими професійними зусиллями.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?