36-річна Настя Каменських вразила своїх шанувальників прямо на концерті: співачка стала на коліна

Настя Каменських здивувала своїх шанувальників не лише потужним виконанням своїх хітів, але й несподіваним жестом: співачка стала на коліна прямо на сцені.

Співачка Настя Каменських нещодавно відвідала місто Дніпро, де проходив її незабутній концерт. Настя виконувала свої найпопулярніші хіти перед величезною аудиторією. Протягом виступу, вона мала неймовірний зв’язок з глядачами, зробивши неймовірний жест, що зачарував усіх присутніх.

Під час виконання пісні “Червоне вино”, Настя не просто обмежилася сценою, а спустилася серед глядачів, пройшовши перед першим рядом, вона здивувала усіх, опустивши одне з сидінь і встаючи на нього колінами. Цей несподіваний рух створив інтимну атмосферу та показав, наскільки співачка прагне бути ближче до своїх шанувальників.

Наступний момент був ще більш емоційним, коли одна з фанаток Насті Каменських вручила їй букет троянд, підкреслюючи свою любов і підтримку. Цей жест не лише зігрів серце співачки, а й показав, наскільки важливі для неї її шанувальники.

Настя Каменських стала на коліна прямо на концерті. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських стала на коліна прямо на концерті. Фото з Instagram @kamenskux

Після виступу, Настя не забула висловити свою подяку та вдячність глядачам за теплий прийом у Дніпрі. У своєму зверненні вона підкреслила, що для неї концерти – це не просто виступи, а справжня спільнота, де кожен може обмінятися енергією та позитивними емоціями. Кожен прихід на концерт для неї – це не лише вираження підтримки, а й символ продовження життя та єднання в підтримці наших захисників.

Завершуючи своє звернення, Настя висловила вдячність усім своїм фанатам і заявила, що незабаром повернеться з новими виступами, щоб подарувати своїй аудиторії незабутні миті радості.

Нещодавно Каменських разом із своїм чоловіком були у Колумбії. За словами продюсера, їхня поїздка мала на меті розвиток кар’єри. Пізніше Каменських повернулася в Україну, щоб розпочати тур по містах країни, а Потап залишився за кордоном, продовжуючи працювати над музичними проєктами або іншими професійними зусиллями.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.