Заплакана і на милицях: партнерка Олега Винника в “Танцях з зірками” Шоптенко розповіла про нещасний випадок

Танцюристка Олена Шоптенко показала себе заплаканою і заявила про тимчасову перерву в спортивній кар'єрі. Що саме трапилось із партнеркою Олега Винника по "Танцям з зірками" — розповідає "Один факт".

Олена Шоптенко – українська танцівниця, хореографка та чемпіонка світу з латиноамериканських танців. Блискуча спортивна і хореографічна кар’єра цієї гарної української дівчини приємно вражає багатьох шанувальників. Але що ховається за кулісами зіркового життя Олени Шоптенко?

Учасниця “Танців з зірками” Олена Шоптенко вчора показала неприємну сторону танців, яка зазвичай залишається для її прихильників та учнів зовсім непомітною.

Охочого доля веде, небажаючого – тягне – написала Шоптенко на своїй сторінці в Instagram.

А нижче у публікації зірка танців повідомила, що тимчасово припиняє свою діяльність.

Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів — підкреслила Олена Шоптенко

Що ж насправді сталось із танцівницею? Про це “Один Факт”розповість далі.

Олена Шоптенко через надмірний темп тренувань дотанцювалась до нещасного випадку. Як повідомила сама хореографиня — обставини, що склались на цей момент, змушують її знизити темп життя і зайнятись власним здоров’ям. За декілька днів її очікує оперативне втручання на колінному суглобі, адже під час тренувань в зірки стався розрив 2-х зв’язок саме в цій частині ноги.

Також Олена Шоптенко повідомила, що період реабілітації після операції триватиме протягом 2-х місяців і на цей час їй доведеться забути за тренування, проведення майстер-класів та інші спортивні події.

Переможниця “Танців з зірками” наголосила, що таких важких травм в неї за роки танцювальної кар’єри не було ніколи.

Проте, всередині є впевненість, що через деякий час все буде, як раніше — зі сльозами на очах зізналась засмучена Шоптенко.

Чемпіонка світу з латиноамериканських танців зазначила, що зробить усе можливе для того, щоб скоріш одужати. А ще — буде більш пильно відноситись до сигналів власного тіла про відпочинок.

Нові статті

Схожі статті

Як марганцеве добриво допоможе огіркам розквітати та краще рости: цей секрет ніхто не поспішає розкривати

Марганцеве добриво може стати важливим помічником для успішного вирощування огірків на вашій дачі, проте важливо пам'ятати, що його надлишок може нашкодити рослині.

Катя Репяхова вразила зізнанням про свої відносини зі свекрухою: Віктор Павлік не розповідає головного

На початку відносин Катерина Репяхова відчувала певні переживання стосовно стосунків зі свекрухою, Олександрою Григорівною, через їхню різницю в віці.

Гороскоп на 29 квітня 2024 року для Каменських, Потапа та Дорофєєвої: у Тельців буде і кохання, і гроші

Гороскоп на 29 квітня 2024 року для зіркових Тельців нашого шоу-бізнесу - Настя Каменських, Потап та Надя Дорофєєва. Що пророчить астрологія улюбленцям публіки?

Як покласти край томатній біді і мати чудовий врожай: секрет позбавлення від чорної мошки на ваших помідорах

Мошки чорні, або попелиці, є шкідливими комахами для томатів, але завдяки знанням та наполегливості ви зможете здолати їх та виростити рясний урожай смачних та соковитих помідорів!