“Це наша така домовленість”: 41-річний дизайнер Андре Тан розповів, чому приховує свою 8-річну доньку

Відомий український дизайнер Андре Тан вперше розповів про свою 8-річну доньку від колишнього шлюбу з Аліною Харечко та відповів на питання, чому приховує її.

Вперше український дизайнер та модельєр Андре Тан поділився деякими деталями про своє особисте життя, а саме про 8-річну доньку Софію, яку він має від колишнього шлюбу з бізнесвумен Аліною Харечко.

На сьогоднішній день дівчинка мешкає разом зі своєю матір’ю і має величезний асортимент різноманітних захоплень. Серед них варто відзначити її захоплення участю в гуртках з тенісу, танцях та плаванні. Дизайнер не може приділяти їй багато часу, проте він вказав, що вони часто спілкуються через відеозв’язок і проводять інколи разом вихідні.

Андре Тан розповів, чому приховує свою 8-річну доньку. Фото з Instagram @andre_tan_official
Андре Тан розповів, чому приховує свою 8-річну доньку. Фото з Instagram @andre_tan_official

Андре Тан і його колишня дружина, бізнесвуменка Аліна Харечко, є прикладом батьків, які віддають перевагу формуванню особистості своєї доньки, а не показу її зовнішньої краси. Вони обидва стверджують, що важливіше, ніж зовнішність, – це внутрішній розвиток. За їхніми словами, цей період є критичним для її особистості, і вони переконані, що натуральний процес цього є ключовим для подальшого життєвого успіху дитини.

Андре Тан розповів, чому приховує свою 8-річну доньку. Фото з Instagram @andre_tan_official
Андре Тан розповів, чому приховує свою 8-річну доньку. Фото з Instagram @andre_tan_official

Андре Тан та Аліна Харечко залишаються впевненими в своєму рішенні, переконані, що дозволяючи своїй доньці розвиватися природним шляхом, вони дають їй найкращі умови для досягнення її індивідуального росту в майбутньому.

У подкасті Аліни Шаманської дизайнер поділився своєю домовленістю з колишньою дружиною Аліною, відповідно до якої вони не будуть публічно демонструвати свою доньку. Його думка базується на твердженні про те, що до дев’яти років дитина має слабкий імунітет енергетики, і до цього віку краще утримати формування аури дитини. Він зазначив, що здоров’я його доньки має велике значення для нього.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?