Лілія Подкопаєва і сама від куми відхрестилася, і донька з хрещеною не спілкується: Ані Лорак втратила все

Були часи, коли кращою подругою Лілії Подкопаєвої вважалася Ані Лорак. Нині відома гімнастка відхрестилася від куми, адже та не підтримала батьківщину в найскладніший для країни момент.

Лілія Подкопаєва настільки сильно довіряла подрузі, що назвала доньку ім’ям співачки – Кароліною. Окрім цього, Ані Лорак стала кумою олімпійської чемпіонки. Вони завжди спілкувалися попри те, що спортсменка мешкала в Америці, а співачка – у рф.

Донька Лілії Подкопаєвої не спілкується з хрещеною Ані Лорак

Та після 22 лютого 2024 року все різко змінилося. Лілія не змогла вибачити подрузі зради України. Сама гімнастка записувала відео, звертаючись до всього світу з проханням допомогти своїй країні.

Натомість Лорак ані пари з вуст. Продовжувала співати на птахофабриках та інших корпоративах, розважаючи росіян. Здається, вона зовсім не переймалася тим, що мирні українські міста бомблять і гинуть безневинні люди.

Донька Лілії Подкопаєвої не спілкується з хрещеною Ані Лорак

Подкопаєва дуже переживає через розрив із Лорак, адже вони були довгий час близькими, але продовжувати розмовляти, неначе нічого не трапилося, з зіркою-зрадницею просто не може.

Донька Лілії Подкопаєвої не спілкується з хрещеною Ані Лорак

Донька гімнастки розуміє, наскільки для мами це є болючою темою. Кароліна теж не підтримує жодних зв’язків зі своєю хрещеною. А розуміючи, що Лілія сильно переживає, намагається не говорити з мамою на цю тему взагалі.

Донька Лілії Подкопаєвої не спілкується з хрещеною Ані Лорак

У старшого сина гімнастки хрещений теж мешкає у росії. Тож і Вадим уже два роки не зв’язувався з ним. Вірніше, саме хрещений не цікавиться хлопчиком, хоч і давав обітницю перед Богом опікуватися похресником. Можливо, брат із сестрою між собою цю тему обговорювали, але мамі про це не казали. То Лілія не в курсі, як діти ставляться до своїх хрещених.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?