5 нарядів Мер’єм Узерлі, які б не сподобались султану Сулейману: екстремальне міні, російський несмак й інші

Мерʼϵм Узерлі відома глядачам по ролі в серіалі "Величне століття". Мерʼϵм Узерлі показала речі зі свого гардеробу, які б султан Сулейман ніколи не дозволив вдягти своїй улюблениці Хюррем.

Турецька акторка Мерʼϵм Узерлі на відміну від своϵї головної героїні Хюррем Султан, зовсім не нехтуϵ відвертими та яскравими нарядами. В Османії султан Сулейман навряд чи дозволив би їй вдягнути міні-спідницю, відверту червону сукню або вовняний жакет.

Однак, на щастя, Мерʼϵм живе у сучасному Берліні. І тому носить ті наряди, які подобаються саме їй. “Один Факт” пропонуϵ до уваги читачів декілька стильних речей справжньої Мерʼϵм Узерлі, які б ви ніколи не побачили на Хюррем Султан.

Літня сукня з тоненькими бретелями в кольорі олива

Весняний варіант сукні від Мерʼϵм Узерлі ідеально підходить для теплої пори роки. Цей колір ідеально підходить для літа, та й фасон з рослинним орнаментом – теж. Але для Османії часів правління султана Сулеймана — занадто кричуща і відверта.

Вовняний піджак і міні-спідниця

Цей образ Мерʼϵм Узерлі виглядаϵ стильно, якщо оцінювати його з точки зору сучасної моди. Але у Величному столітті міні точно б не дозволили вдягти наложниці султана. Та й замість вовняних речей з поясами в гаремі превалювали сукні із корсетом та пишною спідницею.

Оливкова спідниця із розрізом

Мерʼϵм Узерлі в цьому наряді, доповненому блузою з рослинном орнаментом – виглядаϵ розкішно. Ае відвертість образу точно була б під забороною в гаремі султана Сулеймана Пишного.

Машенька в рожевій хустці

Російський несмак у вигляді головної героїні мультиплікаційного фільму “Маша та Ведмідь” — саме такий образ Мерʼϵм Узерлі обрала для святкування дня народження власної доньки. І зіркова мама, і її 3-річна донечка принарядилися до свята в яскраво-рожеві хустки і такого ж кольору сукні з широкими бретелями і орнаментом. Дівчата доповнили образ білими кофтинами із довгим рукавом.

В такому вигляді Хюррем до гарему просто би не впустили.

Розкішна червона сукня із шарфом-накидкою

Мерʼϵм Узерлі у розкішній яскраво-червоній сукні із шовковим шарфом-накидкою виглядаϵ, як справжня світська леді. Але в гардеробі Хюррем такий наряд точно би не зʼявився. Занадто він кричущий і відкритий.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?