Не тільки Сулейман: заморські султани Мурат Налчаджиоглу і Мохаммад Захур, яким до душі українські красуні

Заморські султани, які обожнюють українських красунь — існували не лише в Османській імперії. "Один факт" розповість про сучасних Сулейманів, що одружились на українках. Хто вони — читайте нижче.

В сучасному світі теж існують свої султани Сулеймани, які обирають собі в дружини красунь-українок. На відміну від “Величного століття” вони надають своїм коханим більше свободи і можливість стати окремою особистістю. Хто потрапив до переліку заморських султанів сучасності – дізнайтесь прямо зараз.

Мохаммад Захур

Мохаммад Захур — 68-річний англійський підприϵмець родом із Пакистану. Його вважають меценатом, цей чоловік стоїть у витоків декількох компаній, серед яких і група компаній ISTIL Group. В українському суспільстві його знають як колишнього чоловіка співачки Камалії.

Мохаммад Захур і Камалія зі своїми дітьми
Мохаммад Захур і Камалія зі своїми дітьми

Історія знайомства ціϵї розкішної пари розпочалась на напівофіційній зустрічі бізнесменів у ресторані і розвивалась доволі стрімко. Камалія виступила перед підприϵмцями з піснею, а після цього Мохаммад Захур відразу взяв у неї номер телефону і дав свій.

В подальшому мільярдер зізнавався, що його відразу підкорила зовнішність та голос 26-річної дівчини. Він і до сих пір памʼятаϵ, що Камалія тоді співала пісню “Місяць на небі, зіроньки сяють”.

Невдовзі Захур запросив красуню українку на побачення і там зізнався у почуттях та запропонував жити разом. Це дуже збентежило і засоромило молоду дівчину. В щирість почуттів залицяльника вона повірила не одразу, але вирішила дати йому шанс. Спочатку Камалія навіть не збиралась виходити за мільярдера заміж, але його турбота і велика кількість подарунків зробили своϵ діло.

Мохаммад Захур і Камалія прожили в шлюбі 20 років
Мохаммад Захур і Камалія прожили в шлюбі 20 років

Весілля для Камалії стало справжньою несподіванкою, бо Захур Мохаммад спочатку сказав їй, що одружуϵться син його друга. Чоловік запросив кохану на цей захід і повіз Камалію обирати червоне сарі. Тільки коли вбрання пошили, співачка дізналась, що нареченою буде саме вона. Хоча підозри в неї виникли ще раніше, бо Камалія з індійських фільмів знала, що червоні сікні шиють зазвичай нареченим.

В Камалії та її чоловіка Захура Мохаммада народилося двоϵ донечок-двійняток
В Камалії та її чоловіка Захура Мохаммада народилося двоϵ донечок-двійняток

Після весілля Камалія стала найбагатшою співачкою України. В шлюбі з Захуром Мохаммадом вона прожила 20 років та народила двох дітей-двійняток, Мірабеллу та Арабеллу.

На відміну від “Величного століття” сучасний султан Мохаммад Захур дозволив своїй дружині розлучення після того, як їх пару спіткали серйозні непорозуміння.

Мурат Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу – 46-річний турецький бізнесмен та підприϵмець, якому теж подобаються українки. Саме в Україні він знайшов свою першу дружину, співачку Ані Лорак. Їхній шлюб розпочався в 2009 році і проіснував 10 років. В подружжя народилась спільна донька Софія, а в 2019 році — Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак розлучилися.

Мурат Налчаджиоглу з першою дружиною Ані Лорак та спільною донькою Софіϵю
Мурат Налчаджиоглу з першою дружиною Ані Лорак та спільною донькою Софіϵю

 

Втім, палкий турецький султан Мурат сумував недовго і знайшов собі нову красуню – теж із числа українок. Візажистка Лілія Реус стала його другою дружиною. Молодята відіграли весілля в Конча-Заспі влітку 2023 року, після двох років романтичних зустрічей.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус

Але цей шлюб проіснував зовсім недовго. Вже у жовтні цього ж року зʼявилися чутки про їх розлучення, які згодом підтвердилися.

Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною Анастасіϵю Фокс
Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною Анастасіϵю Фокс

Пройшло небагато часу і Мурат Налчаджиоглу вийшов в світ із новою дівчиною. Її звуть Анастасія Фоксі. Про це стало відомо в січні 2024 року.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?