Дзвонять весільні дзвони: Павло Зібров підтвердив заручини 27-річної доньки Діани і готується до весілля

Історія кохання Діани Зібровoї та Андрія Іщенка розпочалася кілька років тому. Пара одразу ж зачарувала шанувальників своїми щирими почуттями та безмежною підтримкою один одного.

Андрій Іщенко – успішний бізнесмен, який щиро любить та поважає свою кохану. Він завжди поруч з Діаною, підтримує її у всіх починаннях і дарує їй справжнє щастя.

Діана Зіброва – талановита модель, блогерка та телеведуча. Вона не лише красива, але й розумна, добра та щира дівчина. Її оптимізм та життєрадісність надихають багатьох людей.

Разом Діана та Андрій – це справжня пара, створена одне для одного. Їхнє кохання щире, міцне та сповнене тепла.

Весілля Діани Зібровoї та Андрія Іщенка безсумнівно стане одним з найгучніших та найкрасивіших свят цього року. Ми щиро радіємо за пару та бажаємо їм щасливого сімейного життя, сповненого любові, радості та взаєморозуміння!

Заручини та омріяне весілля

Діана Зіброва вже тривалий час заручена зі своїм коханим, бізнесменом Андрієм Іщенком. Пара планувала весілля ще 2022 року, але через повномасштабну війну в Україні плани довелося відкласти.

Нарешті, радісні новини! Павло Зібров офіційно підтвердив заручини доньки. Співак зізнався, що дуже щасливий за пару та з нетерпінням чекає на весілля.

“Діана вже заручена. Її коханий Андрій – чудовий хлопець. Я його люблю, поважаю. Він співає моїх пісень багато”, – поділився Павло Зібров.

Павло Зібров розкрив подробиці "особливого дня" своєї доньки
Павло Зібров розкрив подробиці особистого життя своєї доньки

Щасливий батько та майбутнє весілля

Павло Зібров завжди ставився до доньки з великою любов’ю та підтримкою. Він щиро радіє, що Діана знайшла своє щастя, і вірить, що з Андрієм вони побудують міцну та щасливу сім’ю.

“Я їй бажаю щастя. Вона сама вибирає свою долю”, – підкреслив співак.

Деталі весілля Діани Зібровoї та Андрія Іщенка поки невідомі. Пара планує зіграти весілля після закінчення війни в Україні.

Вітаємо Діану Зіброву та Андрія Іщенка з заручинами! Бажаємо їм щасливого сімейного життя та щиро віримо, що їхнє весілля стане незабутнім святом.

Ця новина знову нагадує нам, що навіть у найскладніші часи можна знайти щастя та кохання. Віримо в Україну та в те, що попереду нас чекає мирне та щасливе майбутнє!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?