Змінюються дуже часто: як виглядають усі обраниці турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Схожі між собою

Мурат Налчаджиоглу розповів про всіх його дівчат, з якими він мав стосунки та був одружений: хто наразі є обраницею турецького бізнесмена та коли весілля?

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, відомий своїм успіхом та не тільки. Чоловік швидко змінює дівчат та одразу їм освідчується, але згодом кохання проходить та вони розлучаються. Що відомо про особисте життя Мурата?

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Ані Лорак та Мурат познайомилися ще в далекому 2005 році під час відпочинку в Туреччині. Спочатку їхні стосунки розвивалися на відстані, пізніше артистка знову приїхала в турецький готель на зйомки кліпу, де її коханий Мурат зустрів її по-особливому – з квітами, лімузином та розкішними апартаментами, підкреслюючи свої почуття.

Ані Лорак багато разів ділилася зі шанувальниками своїми почуттями до Мурата, зазначаючи, що при зустрічі з ним вона відчувала неймовірну прив’язаність і тяжіння.

Мурат Налчаджиоглу та його перша дружина Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та його перша дружина Ані Лорак

У 2006 році Мурат вирішив переїхати в Україну, підкорюючи відстань і виказуючи свою любов до Ані. А через два роки він зробив їй пропозицію руки і серця. Незабаром, у 2009 році, пара зареєструвала свій шлюб в Україні, а потім влаштувала розкішний бенкет в Туреччині на честь цього важливого події у їхньому житті.

9 червня 2011 року у пари з’явилася довгоочікувана дочка, яку вони назвали Софією. Цей день став найяскравішим у житті Ані та Мурата, підкреслюючи їхню любов і об’єднання.

Мурат Налчаджиоглу та його перша дружина Ані Лорак разом із донькою
Мурат Налчаджиоглу та його перша дружина Ані Лорак разом із донькою

Після появи їхньої доньки, у відомої співачки Ані Лорак і її чоловіка Мурата стали виникати непорозуміння. Початково це проявилося у формі ревнощів Ані до чоловіка, особливо коли він вирушав у відрядження. Згодом прихильники почали помічати, що пара рідко з’являється в громадськості разом, що викликало припущення про можливий розрив в їхніх стосунків. Згодом вони підтвердили, що офіційно розлучилися.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Пройшов певний період часу після розлучення та Мурат Налчаджиоглу зустрів візажистку Лілію Реус. Відомо, що їхня романтична історія розпочалася ще у 2020 році, і вже в 2021 році Мурат зробив пропозицію дівчині. Вони одружилися у мальовничому місці Конча-Заспі на початку червня 2023 року.

Мурат Налчаджиоглу та його друга дружина Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу та його друга дружина Лілія Реус

Чутки про їхнє розлучення почали з’являтися ще у жовтні попереднього року, але Мурат не підтверджував цю інформацію. З огляду на його активність в соціальних мережах і постійну публікацію спільних з Анастасією фото, здається, можна припустити, що їхній шлюб з Лілією Реус дійсно розпався.

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі

Наступною обраницею турецького бізнесмена стала Анастасія Фоксі, ймовірно саме вона була розлучницею попереднього шлюбу. Вони почали зустрічатися нещодавно та вирішила відзначити своє кохання найромантичнішим способом.

Мурат Налчаджиоглу та його теперішня обраниця Анастасія Фоксі
Мурат Налчаджиоглу та його теперішня обраниця Анастасія Фоксі

Мурат влаштував справжнє свято для своєї обраної. Він подарував їй червоні повітряні кулі, а також торт із фруктами в шоколаді. Навіть букет червоних троянд та спільне фото з написом “Ти завжди будеш моїм головним пріоритетом. Люблю тебе і завжди буду любити” не залишили байдужою Анастасію.

Ця зустріч стала для Мурата третьою шлюбною церемонією. Він вважає її дівчиною, яку він довго шукав. І тепер вони готові будувати плани на життя разом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?