“Колишня – це колишня”: Дмитро Коляденко поставив крапку для Ірини Білик і більше не спілкується з нею

Шоумен Дмитро Коляденко вперше розставив всі крапки над "і" в стосунках зі співачкою Іриною Білик: чи спілкуються артисти та чи є шанс на возз'єднання?

Український хореограф та шоумен Дмитро Коляденко нещодавно поділився подробицями своїх стосунків зі співачкою Іриною Білик. Відомо, що з минулого року їхнє спілкування практично припинилося. Коляденко зізнався, що причиною цього стала образа на співачку через її поведінку. Один із випадків, який його особливо розчарував, стався, коли Білик відмовила йому у спільному турі, незважаючи на попередні домовленості зробити це разом.

З грудня минулого року Дмитро припинив спілкуватися з Іриною, вирішивши, що їхнім стосункам настав кінець. Однак, через чотири місяці, між ними відбулося примирення. Незважаючи на це, непорозуміння швидко повернулися. Хореограф зазначив, що його не влаштовувала розбіжність між словами, думками та діями співачки.

Дмитро Коляденко розповів, що більше не спілкується з Іриною Білик
Дмитро Коляденко розповів, що більше не спілкується з Іриною Білик

Вони планували разом вирушити в тур, але пізніше Дмитро з подивом побачив в Instagram анонс туру Ірини Білик з молодим виконавцем. Здивований таким розвитком подій, Коляденко написав їй та запитав, чому тур відбувається без нього.

Після  цієї неприємної ситуації Дмитро отримав телефонний дзвінок від режисерки-постановниці Олени Коляденко. Вона запропонувала йому взяти участь у турі вистави, який відбувався в той час, коли Ірина вирушила у тур з молодим артистом.

Дмитро Коляденко розповів, що більше не спілкується з Іриною Білик
Дмитро Коляденко розповів, що більше не спілкується з Іриною Білик

Дмитро зазначив, що намагається відірватися від минулого і рухатися далі у своєму житті. Його переконання полягає в тому, що колишні стосунки мають залишатися в минулому. Він вважає, що любов, конфлікти та розлуки – це все минуле. Протягом 15 років він зберігав дружні стосунки з Іриною, але розуміє, що не може бути її близьким другом.

Пара Ірина Білик і Дмитро Коляденко провела разом 5 років, проте після серії конфліктів та ревнощів Ірина покинула його. Після розставання вони час від часу спілкувалися, але артисти вирішили все таки припинити своє спілкування.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?