“Весілля буде, не хвилюйтеся”: солістка гурту KAZKA вперше розповіла, чи офіційно розписана з чоловіком

Олександра Заріцька відверто зізналась, чи планує найближчим часом одружитися: коли буде весілля та чи розписане подружжя? Подробиці особистого життя.

Солістка гурту KAZKA, Олександра Заріцька, розкрила плани про свої майбутні плани щодо влаштування весілля. Олександра і її обранець, Павло Тараненко, скасували заплановану цього літа церемонію вінчання та зізнались, чи вже є їхні стосунки офіційними.

Співачка раніше анонсувала плани на проведення весілля у червні 2024 року, але зараз вона зізналася, що вони вирішили не реалізувати цей план через необхідність уважності і обережності в умовах щоденних обстрілів українських міст. Олександра висловлює впевненість, що після закінчення конфлікту вони влаштують велике святкування, яке триватиме два дні, проте наразі вона присвячує свій час і зусилля підтримці Збройних Сил України.

Солістка KAZKA Олександра Заріцька зізналась, чи офіційно одружена
Солістка KAZKA Олександра Заріцька зізналась, чи офіційно одружена

Олександра підкреслила, що в наш час є більш важливі справи, ніж планування весілля. Замість того, щоб перейматися організацією святкування, вона активно допомагає військовим та виступає перед ними.

Для зірки весілля має велике значення, адже це не лише два дні та 350 гостей, але й великий масштаб у душевному плані. Вона вважає, що справжнє задоволення можливе лише тоді, коли душа спокійна і коли можна насолодитися моментом, коли увесь світ обертається навколо закоханої пари. Однак зараз у неї немає жодного дня, коли б вона не плакала через ситуацію в Харкові, де тривають бомбардування.

Солістка KAZKA Олександра Заріцька зізналась, чи офіційно одружена
Солістка KAZKA Олександра Заріцька зізналась, чи офіційно одружена

Співачка розуміє, що не може насолоджуватися своїм найкращим днем, коли в місті, де вона живе, продовжуються жорстокі дії. Це морально несумісно з її переконаннями.

Також Олександра Заріцька, розповіла, що вона і її наречений поки що не розписалися і чекають на офіційну церемонію після завершення повномасштабного вторгнення. Вони зараз заручені та живуть разом, але вирішили офіційно не оформляти шлюб, поки ситуація в країні не стабілізується.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?