Екс-партнерка Остапчука Ілона Гвоздьова зізналася, скільки заробляє і за що їй платять: “Захмарні гонорари”

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова назвала точну суму гонорарів, які отримує за свою працю і розповіла, де вдається заробити окрім танців. Розповідаємо, про її джерела прибутку.

Танцівниця Ілона Гвоздьова розкрила суму своїх прибутків, які вона отримує на посаді танцівниці та хореографині. Жінка зазначила, що її гонорари не є захмарними, але декому з українців вони все ж можуть здатися досить великими.

Ілона Гвоздьова зазначила, що заробляє собі на життя не тільки виступами та роботою в сфері хореографії. Після початку повномасштабного вторгнення основним джерелом заробітку для багатьох артистів є ведення корпоративів. В цій же сфері зараз заробляють і танцівники з хореографами.

Хореографиня Ілона Гвоздьова назвала суму свого заробітку
Хореографиня Ілона Гвоздьова назвала суму свого заробітку

Ілона Гвоздьова зізналась, що зараз не так часто виступає на корпоративах. Втім, замовлення на ведення весіль і святкових заходів до її менеджерів все ж надходять попри складну ситуацію в країні. Також жінка продовжує працювати в напрямку хореографії. Наприклад, робить танцювальні постановки для випускних вечорів або ж вигадує танці для наречених.

Хореографиня наголосила, що бере зовсім не захмарні гонорари за свої послуги і уроки з викладання танців. Колишня партнерка Володимира Остапчука по проєкту “Танці з зірками” назвала точну суму своїх послуг. За кожне замовлення вона бере від 10 до 20 тисяч гривень — в залежності від того, що саме хочуть її клієнти.

Окрім хореографії та викладання уроків з танцю Гвоздьова також працює в Київському національному університеті культури, де вчить студентів мистецтву балетмейстера. В талановитої жінки є власний блог та має додатковий заробіток за рахунок реклами.

Ілона Гвоздьова назвала суму своїх гонорарів за роботу
Ілона Гвоздьова назвала суму своїх гонорарів за роботу

Раніше в Ілони Гвоздьової була власна студія ” Gvozdeva Dance Complex”. Але незадовго до початку повномасштабного вторгнення вона її продала. Зараз відновлювати роботу студії танцівниця поки що не планує — через непросту ситуацію з безпекою в Україні.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?